borttappat lösenord till hotmail, skickas till MAILEN!

Jag får rycket!

Fick värsta lusten att spela nätpoker ikväll eftersom det var såå längesen.

Gick in på Nordicbet för att föra över lite pengar. Men vänta, vad hade jag för lösen?? Eh.. Ok. Klickade på "glömt lösen", men då fanns inte min mailadress registrerad. Hepp. Verkar som att jag startade mitt nordicbetkonto när jag hade min gamla mail, okej, men då skriver jag i den gamla då. Så.. då var nya lösenordet skickat till min gamla mail. Bara att gå in på den då och hämta mitt lösenord. Men vad hade jag för lösen på min gamla mail? Har fan testat ALLT, men det blir aldrig rätt. Minns inte mitt "gamla" lösen som jag hade till alla mina sidor förr. Har tänkt så mycket att det svider i skallen. Nu till det lustiga, när jag klickar på "glömt lösenord" på hotmail, så får jag fylla i en sån där verifieringskod som står nedanför i konstig stil. Inte så svårt. Sen när jag har gjort dte och klickar på fortsätt står det "logga in på din mail för att kunna återställa ditt löseord". Men hallå?? Hur fan ska jag kunna gå in på min mail och hämta mitt lösen om jag inte har något lösen att logga in med??!!!!! GAAHHH!!! Rycket!!


Det är så stört och sjukt så det finns inte. Har alltid undrat hur det går till när man glömmer sitt lösen till sin mail, för dom kan ju knappast skicka det till mailen. Men nu vet jag. Det var verkligen så sjuks som jag trodde.

Loggade sen in på Mikaels konto istället, så kunde jag föra över pengar från hans konto och spela lite, men neee, det gick ju inte för hans kortnummer var inte ifyllt! Å han är på gymmet nu så jag kan inte ringa honom och be om hans nummer heller. Åh! Jag som var super-duper-laddad på nät-poker.


Satan i gatan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0