Golden Sun


Varför lyckas vi ALLTID glömma att köpa toapapper när vi är iväg och storhandlar? Så nu får vi använda IKEA´s servetter, igen! För dom tar konstigt nog aldrig slut.

Idag var vi faktiskt och handlade lite på Lidl också, tyvärr får man ju åka runt till andra affärer också eftersom Lidl inte har allt vi behöver (som typ gluten -och laktosfritt), men ibland får man ju chansa på endel varor. Vi hittade basmatiris av märket Golden Sun, ris som ris tänkte vi och köpte en sån kartong. Köp aldrig den sorten, helt seriöst, va fan tillverkar Golden Sun för konstigt skit? Vanligtvis när man ska göra ris så står det alltid på kartongen eller påsen hur många dl ris och hur många dl vatten man ska ha i per portion, men inte på den här. Här skulle man bara hälla i ris och en massa vatten, låta det koka på svag värme under 10 minuter och sen hälla ut riset i en sil för att få bort överflödigt vatten. Trots att vi fyllde på mer och mer vatten hela tiden så fanns det inget "överflödigt" vatten kvar i kastrullen utan allt var som en enda stor geggamoja. Inte det lättaste att sila precis. Jag åt, trots att det var äckligt, men Mikael såg jätte ledsen ut och petade mest i maten.
Sämsta riset någonsin!! Sånt är så jävla tråkigt för då har man ändå stått och lagat en middag som blir skit bara för att riset inte är ätbart. Och kul är det inte att laga mat!


Be aware



Imorgon ska jag demonstrera vid rishyllan på Lidl, ni som inte har något bättre för er kan ju också komma dit och hålla mig sällskap!


Kommentarer
Postat av: Clara

Nej slöjf är 3 sidenband ett rött ett vitt och ett blått som man fäster med en säkerhetsnål på tröjan.

2010-05-17 @ 22:29:22
URL: http://clarahartmann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0