Kanske en liga som ska döda oss?

Visste väl det. Inläggen blir inte täta. Satt i säkert 20 minuter och försökte komma på vad fasen sidan heter, men nu när man kom på det så var det ju rätt uppenbart..

Mycket har hänt sen sist. Har varit en vända i Oskesamn. Där var det nästan bara fest som gällde. Trots att jag åkte ner med mamma för att rensa och städa ur hennes lägenhet. På måndagen anlände vi till hålan, åkte ut till moster och hennes gubbe i Stångehamn. Zelda fick följa med ner till Småland eftersom Belarius är "parningssugen" igen. Då fick hon känna på hur det känns att vara kopplad utomhus.. Gick väl kanske inte så jätte bra eftersom hon försökte "volta" sig fri och när inte det hjälpte så gjorde hon dödsrullningar på altan.
Lite senare började pimplandet. Sen blev det att åka till Manghöboi där Asja fanns. Längesen babe!
Hela vecken pågick nästan så här. Lite städning, alkohol, lite packning, alkohol, lite mer städning, mera alkohol.
Man var ju rätt sleten när man kom hem. Då blev det fest igen, både fredag och lördag..
Mikael var super taggad när jag kom hem på fredagen. Vi laddade ute på balkongen. Vin, öl och whisky.
Adde kom vid 2-rycket, strax efter det somnade Mikael. (oj va han var party..) så jag och Adde satt uppe till 05.30 och berättade spökhistorier för varandra.
På lördagen åkte vi ut till Svärtinge. Där var det också fest. Johan (min ex-svåger) var där med sina 2 kompisar ifrån Malmö. Trevligt trevligt.

I söndags så blev det strömavbrott runt 2-tiden på natten. Jag skulle precis sätta igång en film att somna till, helt plötsligt så dog allting, jag såg inte ett smack. Vi gick runt och kollade med ficklampa och mobillyse för att se om strömmen hade gått överallt. Hela jävla området var nedsläckt. Där jag låg i sängen (ovan att höra alla dessa ljud) märkte jag att det var något lustig oväsen i trappen och i grannarnas lägenheter. Folk sprang omkring och förde världens liv. Då fick jag för mig att det var en liga som hade klippt strömmen hos folk för att kunna bryta sig in i alla lägenheter och plundra.. Zelda har också börjat morra när folk är utanför dörren så när jag hörde henne morra för fullt ute i hallen trodde jag att livet skulle sluta, där i sängen, bakfull som fan, en söndag klockan 02.00.
Mikael hade somnat för längesen så han var inget vidare stöd.. Men efter ca 1 timme satte fläkten igång i sovrummet och då visste jag att strömmen var tillbaka. Att man kan sakna alla dessa elektriska ljud som finns runtomkring, som man vanligtvis inte tror att man hör.

Imorn ska jag på mitt andra s.k "modell-jobb". Har även tvingat med mig Linda eftersom det skulle vara 2 tjejer och 2 killar. Vi ska tydligen spela par med Figge B och Figge D. Vi ska alltså göra reklam för Choklad-kompaniet. Fancy! Men men, Mikael hade ju redan tackat ja åt mig utan att jag visste om nåt. Så det var inte lönt att tacka nej. Sen å andra sidan så är det ju en kul upplevelse. Fotojobbet på Palace var väl inte lika kul, för mycket närbilder. Ibland kändes det som att Ola, fotografen, var inne i näsborren med kameran..

Imornkväll ska jag Mikael Linda och Pera till Sörsjön. Vi har hyrt stugor över natten. Kvällen erbjuder kräftskiva och coverband med mycket gamla låtar. Hoppas det är oldies dom menar med "gamla".

Nu ska jag testa alla mina fynd jag har shoppat!
Hej å hå!

Kommer det hålla?

13 Agusti 2007

Kan inte rå för det, men jag har en tendens att alltid jämföra alla bloggsidor med Eventually. Har försökt skriva blogg på andra sajter förut, men det har liksom alltid dött ut. Men nu ska jag banne mig ge blogg.se en chans!
Så märker vi om det håller.. Kanske en vecka eller två.

Visserligen en rätt tråkig dag att börja skriva på. Måndagar är alltid tradiga. Har bara tråkiga uppgifter framför mig. Ska visserligen iväg med Linda vid 16 rycket, hon ska handla horsestuff, jag ska följa med och låtsas att jag också har en häst.. Sen blir det storshopping på Rum Interiör, my favourite place! Inredning är fan rolígare än kläder. Trodde aldrig det skulle bli så, men saker och ting ändras. Roligast skulle ju vara om man hade ett eget hus, som man själv fick inreda efter smak och tycke. Trött på lägenhet. Jag och min man har stora planer, stort hus, hund och bebis. Unge får vi självklart vänta med ett tag till.. vinsuget om helgerna måste lägga sig först.

Dagens schema, tvätta och torka golv. Varför är man så dum och skaffar, inte en katt, utan TVÅ?? Jag är så le på dom. Den ena bara gnäller (konstant!) och den andra kräks. I morse när jag vaknade hade en utav dom fått heavy diarrhoea, så det var 150 bajs-tass-avtryck inne i duschen, på toagolvet, i hallen och i köket. Underbar syn när man kliver upp och ska göra frukost. Hoppa 3-steg mellan fotspåren och försöka att inte tappa smörgåsen på golvet.

När vi flyttade in här så upptäckte vi att vi inte behövde använda tvättmaskinen inne i badrummet (så den luckan används som extra förvaring) eftersom ingen i huset verkade tvätta. Men nu ska man vara glad om man kan tvätta 1 gång varannan vecka. Hela soffan måste nu tvättas, överdrag och hela skiten. Zelda hade sin inkontinesperiod för ett par månader sen då hon pissade precis ÖVERALLT, på golvet, i mina skor, på kläder och i min säng. Efter ett tag så blev hon helt rumsren, tills i torsdags. Jag märkte inget, jag tyckte hon såg så söt ut där hon satt i soffan, såg allmänt nöjd och koncentrerad ut.. Tills jag upptäckte, vad som kunde ha blivit hennes död om jag inte hade lugnat ner mig, att hon satt och pissade i soffan!
GUD VA KUL MED KATT!

Sommaren leder mot sitt slut, agustifesten är nu över. Var ute i fredags med gänget. Öltält och uppträdanden. Det är så mysigt med öltält. Man kan varken vara för ung eller för gammal för att sitta där och njuta inpå småtimmarna. Barnfamiljer, ungdommar, vuxna och pensionärer, alla lika glada! Men nu är allt över, för detta år.
Nu har det blivit framröstat att Karnevalen kommer tillbaka nästa höst. Så underbart! Då ska vi kolla på alla som har klätt ut sig i paraden som dansar och sjunger. Har man tur, kan man få se tjejer som dansar med minimala paljettbikinis, då en eller två tuttar hoppar ur. Är ju inte så homo, men fan vad det är kul!


Dags att hoppa in i duschen och göra mig redo för att handla saker till min nya häst.

______________________________________________________________________________

- När jag blir stor ska jag flytta till Frankrike!

- Inte Frankrike, dom jävlarna tror alltid att man är tysk! Om man ber om salami i en butik frågar dom alltid "Scheiwen?" Va?? Scheiwen? Ein, Zwei, Drei??
Bara för att man är blond och lång är man automatiskt nazist eller vadå? I WAS BORN IN AUSWITZ OKEY! DONT CALL ME GERMAN!

- Du är väl lite för ung för det va?

- THEY DID EXPERIMENT ON ME!!! I CAN NEVER BE OLD!

RSS 2.0