Kissa i badkaret, får man det?

Förstår inte varför man alltid ska bli kissnödig när man badar? Även om man precis redan har kissat, så känner man att man sig kissnödig. Likadant när man ska duscha, fast det momentet är inte lika störande. Ska man väl bada så vill man gärna ligga där ett tag och relaxa, men nej, man får stress bada istället för att man är så sablans pinknödig. Sen när man har duschat av sig och kliver ur badkaret, då är man inte ens kissnödig längre. Det var över 30 minuter sen jag bada och jag har fortfarande inte kissat! Nog om det.

Imorn bär det iväg till Ohamnet. Ska bli skönt med en liten roadtrip. Tyvärr så är ingen av mördarbrudarna i stan, så det ä ju lite trist, men det ska bli nice ändå.

Här är allt lika fullsketet som vanligt. Ihelgen blir det Ohamn, nästa helg blir det fest i 3 olika lägenheter, som ligger på rak, fast åt andra hållet. Uppåt alltså. Sen fredagen efter så får vi våran nya underbara sköna vackra soffa så då måste man ju ligga in den lite under helgen. Sen blir det 25-års fest för Jimpa sista helgen i mars, utklädningstema, love it! Och nånstans där imellan allt, ska vi försöka klämma in våran inflyttningsfest. Annars får det väl bli i april.. men det känns inte lika hett. Vill ju ha den rätt snart. Sen ska ju Zelda föda runt den 20e mars också.. i samma veva som vi ville åka ner till ohamn, igen. Påsk å allt. Men om hon nu inte har pressat fram dom innan den helgen, blir vi tvungna att va kvar hemma. Så inte Belarius äter upp dom..

Nä nu ska jag söka vidare efter maskeradkläder på nätet!

- Martin!!
- Auuuuh?? 

RSS 2.0