jizz in my pants

Pinsamt nog, iallafall enligt andra, så kommer jag alltid älska den här låten! Den blir ju aldrig dålig. Faktiskt.


Ännu en pinsam låt som jag gillar, mest pga sentimentala skäl är denna:


En annan rolig låt, som Adde visade mig i lördags... Älskar deras ansiktsuttryck!strömlöst

I söndags blev vi äntligen klara med hallen. Blev faktiskt rätt fint när alla väggar väl var målade.

När det var dags för Mikael att sätta upp hatthyllan så small det bara till och all ström försvann. Ingenting fungerade.

Så vi fick ringa 112 och be dom kontakta någon som hade helgjour. I 2 timmar var vi utan ström innan killen kom. 2 timmar är ganska länge när det är kväll. Det var skapligt ljust ute när elen försvann, men det tog inte lång tid förens det började mörkna. Så det var riktigt kolsvart när jourkillen kom.

- Vart fan är jourkillen???

- Han tittar väl på Whipeout och kommer säkert inte förens efter 21!!

Strömmen fixade han på 2 min sen när han väl kom.


Sen i tisdags ville 2 elektriker komma och titta på proppskåpet för att undersöka vad som kan ha slagit ut elen. Då visade det sig att min kära far (nu skyller jag på dig igen pappa) hade råkat borra precis där el-ledningen går så det hade blivit ett hål rakt igenom hela röret, så sladdarna behövdes bytas ut. Efter mycket pyssel och trassel ute i hallen så säger den ena kille "Men va faaaan då!! Näe, det här går inte, vi får ta ner hatthyllan och riva en bit av väggen"

Eh, riva väggen? Tur att vi inte har målat om hallen precis...

För att göra en lång historia kort (too late?) så löste det sig så väggen fick vara hel iallafall.


Sen vid kl. 14.00 tog jag spårvagnen ner till stan. Buss ner till hamnen, och en promenad bort till kirurgmottagningen. Hade tid hos Dr. Engström ang knölen jag har fått snett nedanför bröstet. Han skulle undersöka om han kunde ta bort den eller om jag blir tvungen att ta bort den i Finspång. "Inga problem" sa han. "Kan du ta bort den?" frågade jag. "Absolut, det är ju bara att snitta upp lite vackert!" Sen visade han en liten gest, precis som om han hade en skalpell i handen. Kan folk sluta säga SNITTA! Jag har aldrig blivit uppskuren eller ihop sydd så jag är jätte nervös. Tycker inte alls om att man bara får lokalbedövning under ingreppet. Kan dom inte söva mig istället?? 45 mm stor är knölen. Så det lär ju bli ett stort och fult ärr!

När jag ändå var där så bad jag honom att ta bort två leverfläckar i samband med det andra ingreppet. Så den 28 maj ska jag operera bort knölen och ta bort 2 leverfläckar. Men det hänger på hur ärren blir efter att man har tagit bort leverfläckar, för den ena har jag uppe på bröstet och där vill jag inte få nåt fult ärr.


Så från och med nu vill jag inte höra om hemska ingrepps-historier, eller att lokalbedövningssprutan gör ont, att vissa sår kan "gå upp", att ärren kan bli jätte fula, eller orden SNITTA, SPRÄTTA eller något annat osmakligt ord. Tack.


bzz bzzz

Vart tusan kom den ifrån? Satt nyss vid fläkten och rökte då nåt helt plötsligt flög in i mig med världens surr och sen upp vid fläktlampan. EN GETING!

Inga fönster har varit öppna idag överhuvudtaget så jag undrar vart han kom ifrån?! Så nu har jag fått för mig att vi har ett getingbo i våran lägenhet.

Fick döda den på stört med tanke på att Belarius fick syn på den och började hacka tänder. Nitade getingen säkert 50 ggr utan att den dog. Har börjat känna sån fånig sympati för smådjur när dom är halv döda. Det måste ju vara fruktansvärt plågsamt för dom när dom ligger där skadade och inte kan göra nåt. 

Så jag tog fram saxen och klippte den mitt i tu. Fortfarande inte död. Då kom jag på att jag bara hade kapat nederdelen på den, precis som om jag skulle bli av med båda benen och sen ligga och lida. Så då kom jag på den geniala idén att klippa av huvudet, DÅ måste den ju dö. Men nej. Jag tittade noga på det lilla luddiga huvudet, spröten rörde sig. Vingarna flaxade på del 2 och rumpspetsen pulserade på del 3. Ärligt talat, inte ens en människa skulle överleva hälften av det jag utsatte den för. Likadant om man rycker av ett ben på en sån där jätte långbent spindel så rör sig benen efter det att man har amputerat det ifrån själva kroppen. Höns springer iväg utan huvud när dom har blivit nackade. Vilken överlevnadsinstinkt djur har! Helt sjukt.

Nu måste jag kolla till getingen igen. För nu MÅSTE han väl ändå vara död?!


touchwiz

Mika, Jesper och Joséphine är alltid inne och spelar Hjärter på min data. Har dom inget liv eller?


Har bestämt mig för att bli "sak-letare" precis som Pippi Långstrump. Tror jag bestämde mig för det en gång tidigare, men glömde nog bort att leta. Hur som helst har jag tagit upp det nu igen. Än så länge har jag inte hittat nånting.

När jag gick i 3an så hittade jag en 1000-lapp på väg till skolan. Den lämnade jag till polisen och fick 100:- i hittelön + 2 trisslotter som ägaren till 1000-lappen skickade, men dom kom aldrig fram eftersom gubben tydligen skrev fel adress..? Dagen efter hittade jag ett halssmycke, och dagen efter det hittade jag en bunt med hockeybilder. Lyckad vecka för en 9-åring! Men idag skulle jag nog ha behållt 1000-lappen..


Denna vecka har varit fullspäckad. Får sån himla energi när det är vår och solen lyser för fullt och blommorna knoppar överallt. Vaknade av ett sms från mamma igår morse "Godmorgon, gör dig iordning för nu ska vi åka till Mjölby och köpa bil! Pok" Så nu har man varit i Mjöl-bjy. Ganska fin stad faktiskt. Mamma köpte bil. En Hyundai Elantra. Jätte fin! T.o.m där lekte jag sak-letare. Jag lyfte på bilmattorna och kollade i facken ifall den förra ägaren kanske hade glömt nåt. Men icke. Gjorde likadant i mammas bil när vi städade ur den. Nada.


Igår bestämde vi oss för att måla om hallen. Eftersom vi har mörkgrått i vardagsrummet med vita dörrkarmar så såg färgen i hallen ut att vara jätte skitig. Tyg smutsig grå/vit. Så kan vi ju inte bo! Så vi åkte och köpte väggfärg, roller, penslar, maskeringstejp etc etc. Vi valde färgen "nougat". Men blev det nougat på väggarna då? Nä!! Det blev snarare gris-rosa. Panik! Så jag gnuggade geniknölarna och kom på att vi hade mörkbrun lackfärg i städskåpet. Jag slängde i hela burken och började röra om. Tonen blev ett snäpp mörkare. Aningen bättre iallafall. Men inte toppen. Målade för fullt igårkväll, trodde självklart att jag skulle hinna hela hallen innan Mikael kom hem från United-matchen på Deli, men det är ju lite jobbigare än vad man intalar sig. Dom väggarna jag hann med blev väl rätt okej. Tills jag vaknade upp idag och såg färgen i dagsljus. FORTFARANDE ROSA-AKTIG!! Känns inte alls kul. Men jag orkar verkligen inte köpa ny färg och BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN! Får överlägga lite med Mikael när han kommer hem. Han är nog mer emot rosa än vad jag är, så vi får väl se.


Förra veckan hakade jag på senaste trenden inom mobilvärlden. Att ha en mobiltelefon med touchscreen. Hm.. Inte så jäkla lätt som det verkar. Mina fingrar tycks vara FÖR stora för den där displayen, så jag skriver fel hela tiden, går in på fel menyer, kan inte spela spelen m.m.m.m

Så nu, innan jag har blivit "varmt i fingrarna", tycker jag det är jätte jobbigt när jag får sms, eftersom det tar mig en halv dag att svara på det. Vilka problem man har.


Ska snart ringa mamma och be henne hämta mig. Våran skorv står ute hos henne och jag måste handtvätta och städa ur den idag eftersom vi kanske har en köpare. Hoppas, hoppas. Annars måste vi ställa av den och då blir det ännu svårare att få den såld. Plus att det kostar ganska mycket att ha 2 bilar försäkrade. Håll tummarna!


Achmed

                                 

Längst ner, som inte syns på bilden, har jag skrivit "Dumma carola!"
Tuff period. Stackars mig.

V.I.L

Något som är väldigt roligt är att se folk som gör bort sig fast försöker låtsas som att dom inte alls har gjort det.

Exempelvis det som hände idag. En kille gled förbi mig i små gröna tygskor, tyckte nog att han var rätt ball för han hade världens "i rule"-gångstil. Precis när vi fick ögonkontakt och han susade förbi mig så snubblade han på sin lilla gröna sko. Han börjar genast gå jätte svängigt och flaxigt så ingen skulle anta att han faktiskt snubblade utan det lilla hoppsa-steget INGICK i hans coola walk. Han fortsatte sin skumma gångstil hela vägen tills han försvann i korsningen.

Roligast är nog att se folk trampa snett i plana skor. Förstå, i PLANA skor! Hur lyckas man?
Krävs nog en större talang för det.


Har egentligen inte så mycket att blogga om. Mycket har dock hänt. Men orkar inte avlägga rapport.

Har idag fått höra att en arbetslös INTE får blogga på internet, eller driva en hemsida. Just för att det kan ligga intjänade och oskattade pengar i det hela. (Bara för att Blondin Bella tjänar pengar på sin blogg behöver man väl inte tro att ALLA gör det?) Herregud, jag har knappt några besökare på min blogg, så hur i hela fridens namn skulle mitt bloggande kunna göra mig rik??! AF säger jag bara. Nya regler, käppar i hjulen, tjat och gnat om vart annat.


Idag har vi varit hos veterinären med Zelda. Hon tog bort stygnen efter sin sterilisering. Hon har blivit jätte förändrad sen dom rensade henne på dom kvinnliga inre organen. Till det bättre alltså. Jätte kelig och lekfull. Roligt att se. Klarade inte av att se henne parningssugen längre, så vi kände oss tvungna. Eftersom Belarius inte kan para sig längre så var han inte ett dugg intresserad av henne när hon "dukade upp" sig framför honom. Istället fick hon stryk. Duktigt med stryk. Känns ju inte som att det var det hon var ute efter riktigt.


Förra veckan kom tapetserarna. Nya tapeter i vardagsrummet. Blev mörkgrått. Vi är super-nöjda. Sen har vi även bytt soffa IGEN. Den andra "Cannes" soffan blev lika ful och insjunken som den första vi hade, så nu reklamerade vi även den och valde istället en helt annan soffa. Det blev en "Jamaica". Också jätte fin. Innan gick vårat vardagsrum i färgerna brunt, ljusbrunt, mörkbrunt och beige. (jätte spännande färger..). Men nu är vardagsrummet grått, blått, svart och vitt.


Har även haft våran andra V.I.L-kväll. Jätte lyckad sådan. Festen hölls hos Clara. Kul att vi har fått ihop ett sådant trevlig tjej-gäng. Mera sånt! Lite bilder från tjejfesten!

                      


P.S
Imorgon eller på onsdag kommer Lisa. Och våren är på väg. Blir så glaaad! Det kan inte bli bättre.


RSS 2.0