Dicknick

Efter jobbet blev det snabba ryck! Handla frukt till fruktsalladen och sen hem och få i sig nåt att äta, samt försöka fräscha till sig lite efter 9 timmar på jobbet. Blev väl lite sisådär. Smink och fräscha kläder blev det, men inte mer än så. En dusch fick jag utesluta nästan direkt.

Mötte Carro, Sandra och Marie utanför biblioteket vid 18.00. Sen blev det en liten promenad bort till Vasaparken för att joina Rix FM festivalen. Mycket bök och stök innan vi hittade "Perfekta" platsen. Sandra hade varit jätte duktig och stod för alla picknick tillbehör (förutom fruktsalladen då..) så det bjöds på tunnbrödsrullar, kex, brieost, tacoost, vindruvor, morötter, vindruvor, cider och vin.
Hon hade t.o.m varit så smart och camoflerat (nej, det stavas inte så, jag vet) vinet i en cider pet-flaska. Så det såg väldigt oskyldigt ut! Kvällen var jätte mysig och rolig.

Carro har kommit på en jätte rolig idé till nästa V.I.L-fest. Ser fram mot det!

Har precis kollat på fyrverkerierna genom sovrumsfönstrena. Med tanke på att vi bor långt ifrån hamnen så såg vi riktigt bra. Nästan som första parkett!

Tycker det är jätte dåligt att det ska KOSTA PENGAR för att gå på bajamajorna. "10 för dom stora och 5 för dom små"
Jag kissade a´ "stor" x 2


Dicknick-häng:
     
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0