2009 goes 2010


Året som har gått har varit mycket givande. Men det har gått fort. Ibland känns det inte som att jag har gjort något speciellt under 2009, men tänker man efter riktigt noga så har man hunnit med en hel del.

Dom två största händelserna som har skett är självklart Mikaels frieri till mig och Thailandsresan!

Guldkorn under 2009:

* Vi skaffade en till katt (ibland funderar jag på om det verkligen är ett guldkorn.....?)
* Jag har haft 3 jobb (vet inte om det är en merit precis, men jobben har varit tidsbegränsade/säsongsjobb)
* Vi har bokat kyrka för vårat bröllop
* Valt brudtärnor och best men´s
* Fixat lokal till bröllopsfesten
* Köpt ny soffa (wow, vilken grej)
* Jag sökte in till Komvux och Sensus, och kom in på båda ställena!
* Bevittnat herr och fru Ankarfyrs fina vigsel
* Min underbara bästa kompis Lisa flyttade tillbaka till Norrköping efter 3 års studerande i Trollhättan
* Har tagit upp kontakten med en gammal bästa vän efter ca 8 år
* Mamma flyttade till Ektorp, så vi bara har ca 2 minuters gångavstånd mellan varandra
* Fick träffa 3 av mina allra bästaste tjejer från Oskarshamn på hemmaplan

Skulle kunna fortsätta i all evighet, men idag är det trots allt nyårsafton och jag har dessvärre lite att pyssla med innan vi ska traska bort till min underbara mamma. Så nu står påklädning och makeup på schemat!

Detta blir mitt sista inlägg för 2009. Fan, jag tycker det låter lite tragiskt att man bara ska lämna detta år och träda in i ett annat bara sådär. Innan har jag inte reflekterat över det, men idag känns det. Om 10 år kommer man säkert tänka "2009? Herregud det var så längesen så jag minns inte om det hände nåt speciellt då.." Dessa "guldkorn" jag nämnde kommer vara en piss i havet mot vad jag antagligen kommer vara med om i framtiden. Tänk bara när man skaffar barn, köper villa, har fått ett stabilt jobb pga många års studerande m.m.

Men som sagt, alla småsaker som händer i ens liv betyder alltid något. Oavsett hur stora eller små dom tycks vara i någon annans ögon.

Gott nytt år till er alla som läser min blogg!!

Hörs år 2010 ;)
Pinkylicious?

Eftersom jag inte fick åka till Ikea idag och shoppa upp mitt presentkort, så åkte jag och mamma till Maxi för att handla mat till nyår. Då passade jag på att handla lite väl behövliga saker på H&M istället.

Har börjat gilla färgen rosa, har aldrig tidigare gjort det. Det tar faktiskt emot att köpa saker som är rosa, men idag kunde jag inte låta bli.

Här har vi mina 6 mer eller mindre rosa (väl behövliga) saker:     


Varning för läppglanset! Luktar jätte gott, men smakar bajs och känns inte så speciellt nyttigt för läpparna heller för den delen.


I got in!

Jag kom in... jag kom in... JAG KOM IN PÅ SENSUS!!!!

Dom ringde för ca 1 timme sen och levererade dom glada nyheterna. Tack, tack tack! Så nu ska jag plugga på Sensus och sen endbart läsa Naturkunskap B på Komvux mellan 18-21 på onsdagarna. Även Matilda hade kommit in på Sensus, så jag kommer plugga ihop med både henne och Clara. Kan ju inte bli bättre!

2a reserv

Klarade inte av att vänta på posten, så jag ringde ner till Sensus. Jag står som 2a reserv på alla kurser förutom 2. Dom 2 kurserna fanns det ingen chans att jag skulle få plats på iallafall. Så nu hoppas jag bara på att folk som har valt samma kurser som jag hoppar av. Lite svårt att fläta ihop ett schema mellan Komvux och Sensus när jag inte är säker på vilka kurser jag har kommit in på.. Hur som helst tänker jag regga mig på alla kurser på Komvux, så jag inte står där och har sabbat allt.

Igårkväll fick jag för mig att jag skulle åka till IKEA idag. Förstår inte varför för jag hade inte bestämt det med någon, vilket jag måste eftersom jag själv inte har körkort. Det är vid såna här tillfällen jag avskyr att jag inte tog det där jävla körkortet när jag fyllde 18. Sen att man måste gå en sån där handledarutbildning gör ju inte saken lättare. Det var bättre förr när man bara var tvungen att skaffa lämp.. Lämp har jag iallafall, alltid något.

Anledningen till att jag vill åka till IKEA är för att jag har fått presentkort där. Gillar inte att behöva vänta, när jag redan NU vet vad jag vill handla.


KAN FOLK BÖRJA HOPPA AV PÅ SENSUS ELLER????

Julafton i 20 timmar

Sitter och väntar på posten.. Claras post kommer tidigare än våran, så jag får hålla ut ca 40 minuter.. Jag väntar på besked ifrån sensus. Clara har kommit in, så jag hoppas att jag får samma besked idag.
För övrigt så fick jag den goda nyheten förra veckan att jag har kommit in på Komvux. Blev helt överlycklig!! Äntligen kan jag sätta igång med framtiden. Plugga upp och komplettera vissa kurser, sen kan jag studera vidare. Detta har jag väntat på länge. Men jag vill komma in på Sensus också för då har jag gjort upp en plan att läsa alla mina kurser på Sensus och sen bara läsa Naturkunskap B på Komvux. Blir visserligen mer än heltid då, men det ska jag nog klara av. Då kommer jag läsa Historia A, Samhälle A, Matte B, Datorkunskap, Psykologi A, Religion B och Naturkunskap B. Lär bli jävligt tufft, för det var ju inte igår jag satt vid skolbänken.

Nu är snart 2009 förbi. Ett minne blott. Har suttit och funderat på det gångna året, vad kommer jag tänka tillbaka på när jag tänker på år 09? Ingen aning. Jo, Thailand och Mikaels frieri. Ja, det var ju faktiskt inga dåliga minnen!

Julen är också förbi. Mycket stök och bök för endast 1 dag kan man tänka, men vi firade faktiskt jul 3 gånger det här året. Först var det lilljul ute hos pappa i tisdags förra veckan. Då var även mamma med. Känns så himla skönt att min pappa, hans fru och mamma kan umgås tillsammans. Det tog (bara) 15 år. Så då var även mamma medbjuden dit ut för att fira jul. Jätte lyckad lilljul blev det med god mat, trevlig stämning och fina julklappar!
På onsdagen bilade jag och Mikael ner till Oskarshamn. På kvällen firade vi lilljul med Svärmor, S-Å, Roger och Ann-Sofie. Även där blev det god mat, fina julklappar och lite alkohol. Det var ca 3 veckor sen jag och Mikael drack något nämnvärt så det krävdes ju inte mycket för att jag skulle vakna upp bakfull på julafton...

På julaftonsmorgonen åkte vi hem till Mikaels farmor en snabbsväng innan vi bilade ner mot Mörrum (Blekinge för er som inte vet vart Mörrum ligger). Julafton var jätte mysig och att det låg snö på marken gjorde det hela ännu bättre. Vi hade dock mer snö hemma i Norrköping. Jag och Linda satt uppe och firade jul till 04.20, jag fick nästan en chock när jag tittade på klockan innan jag slocknade.

Även juldagen spenderades nere i Mörrum, det blev alkohol och spel hela kvällen. (Vi fick nämligen 5 spel i julklapp, så det var ju givet!). På Annandagen åkte vi återigen till Oskarshamn. Mikael skulle möta upp alla P-vikare för att gå på 28+ på La scala. (haha, 28+). Själv blev jag hämtat av Forsell inne i stan, vi åkte ut till hans föräldrar som bor numera ute i Stångehamn. Kul att träffa Maria och Krister/Christer, har inte sett dom på 8 år. Minst. Sen drog vi in till stan för att känna på Oskarshamns vilda uteliv... Vi hann med Bäckgatan (Abbes) och Kråkan, sen stängde dom. Helt sjukt att dom stänger kl 02.00. Man hinner ju inte med någonting. Efter det drog vi tillbaka till Stångehamn.

Har tagit mängder med bilder under julen, men dom orkar jag inte ladda upp idag. Idag ska jag slita ner julgardinerna och göra det sista som behövs här hemma. Igår städade vi bort julen, vi kapade granen i tusen bitar och tog ner allt pynt. Jag tål knappt att se julpynt när julen väl har passerat.Nu ska jag sätta mig nedanför brevinkastet.

Do not..

Saker jag inte rekommenderar, pga egna erfarenheter:

¤ Använda aceton på spruckna nagelband
¤ Steka ägg med bar överkropp
¤ Suga på en Nokialaddare som är kopplad till kontaktuttaget (ström och saliv = stöt i munnen)
¤ Använda babyolja som hårinpackning
¤ Göra en egen bodyskrubb med linfrön, det fastnar precis överallt och kryper in i alla kroppsliga hål man har.
¤ Grogga på youghurt
¤ Tvätta bindor i tvättmaskinen (självklart inte för att kunna återanvända dom, det var ett misstag)
¤ Testa inte och se ifall ett tuggummi fastnar i håret trots att du har balsam i, för det fastnar. BELIEVE ME!
¤ Om du rullar egna cigaretter och tobaken är slut, ersätt inte tobaken med torra löv, kaffesump, gräs från gräsmattan eller oboy.
¤ Använd in ekologiskt toapapper som filter när du gör kaffe
¤ Glöm aldrig bakpulver när du bakar, det har en tydligen en viss betydelse i själva bakningen
¤ Lägg aldrig i brun hårfärg på blont hår, det blir grönt
¤ Permanenta aldrig ett nyblonderat hår, det bränns av (jag var jätte snygg efter det)


Nu orkar jag inte dela med mig av fler erfarenheter!
Har ni gjort något av detta kanske? Eller något annat knäppt som ni inte rekommenderar?


Min första kärlek


Min mamma får julkort av sin första kärlek varje jul. Hur gulligt är inte det? Dom var tillsammans för 40 år sedan och har fortfarande kontakt med varandra. Jag kom och tänka på min första kärlek - Christoffer. Första gången vi var tillsammans var vi 10 år. Han var den första killen jag tog hem till mig. Minns än idag vad vi gjorde just den dagen. Vi spelade tv-spel och cyklade. Jag minns att han frågade mig hur många barn jag ville ha när jag blev stor. Jag tyckte då att det var en lite töntig fråga, men vi båda var överens om att vi ville ha 2 barn. Ett av varje. Christoffer var enligt mig den sötaste killen på hela Kristinebergsskolan. Vi var tillsammans flera gånger under mellanstadiet. Enligt min dagbok tänkte jag göra slut med honom en dag i skolan och när han fick höra det via ryktesvägen blev han jätte ledsen och låste in sig i ett av syslöjdens rum och grät. När jag sen fick reda på av Jesper att Christoffer hade suttit en hel dag hemma hos honom och letat efter mitt namn i almanackan för att kunna köpa mig en namnsdagspresent valde jag att inte göra slut med honom. Inte för att jag ville ha någon prsent utan för att jag då insåg vilken omtänksam och underbar kille det var!
Han var den första killen jag kysste. Det var på Mattias födelsedagsfest ute i Stångehamn.
Christoffer var en sån kille som alla gillade, han var alltid snäll och rolig. Han hängde inte ihop med dom här "tuffa" killarna som var elaka mot oss tjejer. När vi blev äldre så var han även då väldigt ordentlig. Ju äldre vi blev desto sämre kontakt hade vi, vilket inte är så ovanligt när man börjar olika linjer på gymnasiet.
Har för mig att han inte trivdes så bra i skolan utan skaffade sig ett jobb istället. Jag tror att han fick bila rätt mycket i det yrket, om han sålde något kanske? (Ha överseende med att jag kan ha fel gällande vissa detaljer).


 

En dag när han hade varit ute och kört i en annan stad sov han över hos en kompis, för att sen dagen därpå antagligen fortsätta att bila vidare. Men när kompisen ska väcka Christoffer morgonen därpå så går det inte. Tydligen så hade Christoffer ett medfött fel i hjärnan och under natten så hade ett blodkärl i hjärnan brustit och det resulterade i att han dog. Han dog den 6 april 2005 endast 19 år gammal.

Varje gång jag går och lägger mig med huvudvärk tänker jag på min första kärlek - Christoffer!
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!
Min romantiska pojkvän


Pratade med Mikael för någon vecka sedan om minnen. Att vissa perioder här i livet som man har upplevt, aldrig kommer igen. Dom förblir ett minne. Man kommer aldrig få uppleva det igen, eller känna samma känsla som man gjorde då. Exempelvis min tonårstid, det var nog den bästa tiden i mitt liv Bf.M. (Bf.M = Befor Mikael). Jag pratade även om våran första tid tillsammans, första dejten, första kyssen, första veckan, första lägenheten vi bodde i tillsammans m.m. Den tiden kommer man aldrig få uppleva igen med varandra.

- Mikael, tycker inte du det är lite sorgligt?
- Jo, visst. Men man har ju mycket att se fram mot istället.
- Ja, men jag kommer ju aldrig få en första kyss av dig. Man får ju bara en "första kyss" en gång.
- Du kommer ju få en sista kyss av mig..


En annan sak vi pratade om här hemma gällde matlagning. Jag brukar oftast laga all mat, förutom kött, det brukar Mikael få stå för, för det är ju "manligt att steka kött" (??). Så igår skulle Mikael ha potatismos och korv i ugn. Jag skulle självklart fixa moset för det kan inte Mikael. (Man måste ju ha ett ganska högt IQ för att kunna göra mos). Så jag säger:

- Mikael, är du inte lite sugen på att lära dig hur man gör potatismos?
- Nä
- Varför inte?
- Men det är bättre om du inte lär mig, för då är det ju du som alltid står för matlagningen här hemma.
- Och varför skulle jag tycka det var bra då?
- Jo, för om du lär mig hur man lagar mat har jag ju ingen nytta av dig längre..lack eller vitlökssås?

Har funderat på att kanske lacka databordet någon gång. Just för att det blir snyggare och sen håller sig väl databordet lite mer om man förstärker ytskiktet? (om man skulle spilla något så går det ju lättare att torka bort det) Men ska jag lacka eller behandla databordet känner jag att jag borde göra så med flera möbler här hemma och det kommer säkert bli ett sånt där projekt som jag kommer påbörja men aldrig avsluta, plus att det kommer kosta onödiga pengar om jag ska springa och köpa en vettig lackfärg som då ska räcka till alla möbler här hemma. Men för ett par veckor sedan så spillde jag vitlökssås på databordet som jag snabbt torkade upp med lite papper. Just på det stället så blev färgen annorlunda i trät, det ser nästan behandlat ut. Borde jag inte kunna köpa en massa vitlökssås istället och smeta in hela databordet? Lär ju bli betydligt billigare.

Igår tog vi en promenad till macken för att hämta ut två paket. Kände genast hur sugen jag blev på mörk choklad. Jag finkammade hela macken men någon mörk choklad fann jag inte. (förutom dom här 70 %-iga chokladkakorna, men dom vill jag inte ha). Då fick jag syn på Aladdin och Paradis kartongerna, jag tänkte att nån mörk chokladbit brukar det ju alltid finnas i dom där boxarna, så en sån skulle jag kunna köpa. Vet ni vad kartonghelvetet kostade inne på macken? 75 KRONOR!! Jag trodde jag hade råkat läsa fel, att det var typ fårskinnstofflorna som kostade 75 kr, men det var verkligen chokladkartongen som kostade så mycket.
Jag var i chock hela vägen hem.


Min nya karriär?

När jag var liten hade man något som hette "Berättelse-bok" där man fick skriva olika sagor. Här har jag valt ut några utav mina bästa sagor som jag skrev under lågstadiet. Jag borde kanske bli författare? Har iallafall en tydlig talang när det gäller barnsagor. Här har vi några uppenbara anledningar till varför jag borde satsa på en karriär inom det yrket:Jag skriver om vänskap och hur det är att förlora en vän


Jag skriver på ett fängslande sätt


Detaljrikt


Jag är ärlig och delar med mig av mina egna erfarenheter


Att man faktiskt kan äta upp sina husdjur, om man inte orkar ta hand om dom längre


Att jakt är helt okej, så länge djuren förtjänar det (?)


Jag vågar skriva om döden


Jag förklarar att man kan dö, när som helst.


Längtan efter sol och bad

Trots att den efterlängtade snön har kommit så kan jag inte sluta tänka på varmare väder. Vill så gärna åka utomlands. Jag vill ligga vid en njurformad pool med en paraplydrink i handen med mängder av is, som senare säkerligen kommer ge mig diarré. Jag vill åka båt ut till Phranang och vada från båten in till stranden. Jag vill få en helkroppsmassage för 50 kr, dricka roliga drinkar vid solnedgången. Shoppa billiga saker som antagligen har en livslängd på 2 månader innan det antingen går sönder eller förstörs i tvätten. Jag vill klaga på att det är så varmt och att brännan svider över hela kroppen. Jag vill ha tillbaka problemen som man har utomlands, just vilken solskyddsfaktor man ska ha på sig. För andra problem finns inte.
Istället sitter jag här, har tagit en liten paus från köks-städningen och tvätten. Drömmer mig bort en liten stund.
Både jag och Mikael leker att vi är i Thailand varje gång vi går och solar. Det känns nästan likadant förutom att huden inte "brinner" av solariumets "solstrålar".

Har räknat ut hur många gånger jag har varit utomlands sen jag blev myndig. Kom faktiskt upp i siffran 8. Det är alltså mer än 1 gång om året så man ska väl inte klaga. Men nu känns det som det var 100 år sedan jag var iväg nånstans. (Fast jag egentligen har varit utomlands det här året).


Bulgarien 2003 med Klara, Olivia och Therese

(Här skulle det egentligen varit en bild på mig och Kim från Bulagrien 2004, men dom gick inte att infoga..)London dec 2005. Jag och Therese hälsade på Klara


Egypten "Makadi Bay" jan 2006 med Mikael, mamma, Anna, Johan, Hampus, Wilma och Oliwer.


Bulgarien 2006 med Mikael


Venedig maj 2008 med Mikael, Pappa och Anneli


Gran Canaria okt 2008 med mammaThailand feb 2009 med Mikael, Ulf, Margita, Linda, Johan, Wiggo, Magnus, Jenny, Lotta, Emma och Jesper.Hur många gånger har ni varit utomlands sen ni blev myndiga??
babysitting

Sitter ute i Svärtinge nu. Vi har varit barnvakt åt Hampus, Wilma och Oliwer sen igår.
Dom har varit så himla mysiga och rara precis hela tiden. Så det har varit roligt. Igår tittade vi på Idol, fast bara Oliwer var hemma. Wilma var hos Flisan och Hampus var på klassdisco. Vid 21 gick vi bort till skolan för att hämta Hampus. Efter att vi hade väntat i tamburen en stund gick jag in i matsalen för att kolla efter Hampus. Dom lekte någon sorts ring-dans och Hampus hade knäppt upp sin skjorta, så han såg ut som värsta stekaren!
Efter det gick vi förbi Wickenbergs för att hämta hem Wilma. Finalen såg vi ihop sen. Kul att Erik vann!!

Det svåraste när det gäller att vara barnvakt över natten är att "kissa dom" om dom har somnat utan att gå på toaletten innan. Då måste jag sätta dom på toaletten för att undvika att dom kissar i sängen, men det gäller ju självklart bara Wilma och Oliwer. Så med Oliwer var det inga problem, men det var inte lika lätt med Wilma. Att det ska vara så svårt att lyfta ett barn som sover. Kändes som att kånka runt på ett stort kylskåp. Men att bära henne uppför trappen var ännu svårare, eftersom hon sov så djupt kunde hon ju heller inte gränsla mig. Jag måste verkligen börja träna upp mina muskler.

Oliwer sov med oss i dubbelsängen inatt, så han väckte oss vid 7 och ville se på tv, men som tur var så fick vi ligga kvar medan han själv gick och satte sig i vardagsrummet. Fick faktiskt sova till halv 10 idag, fatta vilken lyx!!

Sist vi var barnvakt ville Oliwer och Hampus sova tillsammans i Hampus säng, då säger Hampus:
- Oliwer, nu kissar du inte i min säng som du gorde sist!
- Neej.. jag lovar..
- Nä för om du gör det, så går jag in och kissar i din säng!

change is everything?

Varför tror jag jämt att mitt liv ska förändras så fort jag kliver in på IKEA? Man köper en massa skit för en billig peng och tänker, nu jävla ska jag göra om hela mitt hem. Det ska bli så fint och harmoniskt, med nödvändiga och praktiska prylar. Men när man kommer hem, nöjd och belåten, och tittar ner i kassarna så har man köpt batterier, glödlampor, 1 st brödburk, 1 stycke toaborste och 4 kryddburkar. Hur kan jag tro att dessa nödvändiga och praktiska (!?) grejer ska få mitt hem att se anorlunda ut mot vad det gjorde innan jag åkte? Trots att jag knappt köpte någonting så gick kalaset på 500 kr, vilket det egentligen inte var värt. Det enda som jag köpte som vi faktiskt behövde, och har BEHÖVT i flera månader, var korkskruven som gled ner i kundvagnen. Köpte även en rolig vägghylla som man kan ha cd-skivor eller dylikt i. Kostade endast 69 kr så det var ju ett klipp.. Mikael förstod inte vad det var, heller inte varför vi behövde den, och han tyckte framför allt att den var väldigt konstig. Jaha. Jag tyckte det var en rolig form på den iallafall.


På tal om något helt annant, jag har funderat över är den här reklamen för Uncle Bens boil in bag ris. Budskapet med reklamen ska tydligen vara att det är fruktansvärt klurigt och jobbigt att koka ris på vanligt sätt, så när timern ringer vid spisen rusar hela familjen runt i huset och hämtar olika sortters grejer som mamman skulle behövt om hon hade kokat vanligt ris, (hunden ska tydligen verka jätte gullig när den står där med ett första-hjälpen-kit i munnen), men vad jag inte förstår är; VARFÖR står dottern redo med ett DURKSLAG? Har ni någonsin använt ett durkslag när riset är färdigkokat?


Jul, jul, strålande jul!

Julstress, julstress, julstress...
Jag älskar verkligen julen, vilket jag inte gjorde förr eftersom jag tyckte att gran, pynt och julens färger var så fula, men Mikaels kärlek till julen har helt enkelt smittat av sig på mig.
Men det är just det här med stressen.. Alla dessa julklappar som ska inhandlas. Har man inte fått så många tips så får man helt enkelt fixa fram lite fantasi själv och hoppas att julklapparna duger, men det är inte lätt alla gånger heller. Vet ju knappt vad jag själv vill ha i julklapp, hur ska man då veta vad andra vill ha?
I år har vi 17 (SJUTTON!) personer vi ska handla julklappar till och då är vi själva inte ens inräknade, så med oss blir det alltså 19 st. Tycker det är helt sjukt. Inte konstigt att man blir fattig som en kyrkråtta under december månad. Egentligen skulle vi vuxna emellan dra ner på julklappskostnaden, för det är ju egentligen barnen som lever för julklapparna. Skulle vilja lägga ner MER pengar på våra 4 syskonbarn, men pengarna räcker inte till tyvärr. Själv lever jag för julstämningen, julmaten, julmusiken och julfirandet med släkten. Skulle faktiskt kunna klara mig helt utan julklappar. Ska kanske önska mig en julkram nästa år?
Men självfallet så uppskattar jag julklappar, verkligen! Blir lika rörd och tacksam varje år, så tro inget annat.

Denna vecka är fullspäckad för mig del. Brukar vanligtvis inte ha så mycket inbokat, så det känns både skoj och stressigt. Idag ska vi hämta Oliwer på dagis, sen blir det att vara barnvakt ute i Svärtinge till sent på kvällen. Imorgon ska jag träffa mamma, ev gå till Erikshjälpen, sen ska jag och Lisa träna Stepdance på kvällen. Efter det lär jag väl vara död, men om jag orkar och inte har lyckats svetta bort alla vätska ur min kropp ska jag sola.
På torsdag blir det nog IKEA med mamma. Har visserligen inte råd att köpa något eftersom julklappar går före, men jag följer med som moraliskt stöd. Fredag - barnvakt. Lördag - slappkväll, söndag - julpyssel ute i Svärtinge. Så där, det var min vecka.
Hade gärna kört Yoga på lördag morgon, men det hinner jag tyvärr inte hem till. Får bli nästa lördag kanske.

Ett annat projekt är även på tapeten idag. Kanske. Får se om jag vill.

Hångelvänliga karlar


                   Har vi samma smak? Eller har jag missat någon goding?


Abercrombie & Fitch

Som ni tidigare vet så har jag skrivit om en viss Abercrombie & Fitch jacka som jag vill ha. Har dreglat över den i ungefär 3 år, och nu..... NU ÄR DEN ÄNTLIGEN MIN!!! Jag får den av Mikael i julklapp! Poängen med julklappar är ju att man inte får öppna eller använda sina paket förens PÅ julafton, men i det här fallet kan jag inte vänta. Så fort jag har fått den ska jag ut och inviga den i kylan.

Här har vi den! Nadia-jackan från Abercrombie. ÄLSKAR DEN!!!!!
Tack världens bästa och underbaraste Mikael!
Coreboll!
Jag och Lisa var och tränade Coreboll ikväll. Herregud så skönt det var att få träna lite! Känner att jag har tränat varenda kroppsdel, trots att man egentligen bara inriktar sig på bålen. Lite svårt var det imellanåt med tanke på ryggen, men jag pressade mig in i det sista. Är så nöjd med mig själv. Detta är verkligen något jag ska fortsätta med. Både Core och Coreboll. Instruktören var skit duktig, vilket är viktigt. Hon pratade tydligt och visade exakt hur man skulle göra. Så nu ska jag och Lisa även testa på Step aerobics (vi smygtittade på dom som hade passet innan oss och det verkar svettigt, hårt och jätte kul) och Afropower dance.Hade lite svårt att välja träningskläder idag. Funderade på att ta mina tighta mysbyxor, men kände inte för att visa upp kamel-tån första gången jag är där. Det kan jag bjuda på vid ett senare tillfälle.
Men när jag kom dit hade nästan ALLA snortighta jazz-liknande byxor på sig och jag kan lova er att det skar in både här och där på alla. Så då kan ju jag lika gärna ha tighta byxor på mig nästa gång också så kan ju alla ha kameltå. För det var inte så smidig att köra coreboll i stora hip-hop liknande adidas mjukisbyxor.

Lutar nog åt att jag och Lisa köper kort där, så man kommer igång med träningen.


RSS 2.0