allergi i öronen?


Har internetshoppat igen (det är ju där man hittar alla coola grejer).
Hur coola är inte dom här örhängena? Jag som är både gluten och laktos får ju inte förtära dessa produkter, så därför passar dom utmärkt att hänga och dingla i öronen!
Vetemjöl och ekologisk mjölk

 


Orka..


Idag skulle jag ha träffat Clara och Matilda för att ha hunddejt med Hero och Stina, men tyvärr fick jag strunta i det. Mår jätte dåligt, känner mig febrig och skit yr och som valpägare känner jag ett visst ansvar att jag ska vara pigg och allert när man ska träffa en annan hund. Hero är för liten för att komma på inkallning och skulle något hända så måste jag kunna bryta imellan eller kunna ingripa, jag litar tyvärr inte på min valp ännu.
Hade faktiskt laddat på den här hunddejten eftersom det var längesen jag träffade Matilda och för att hundarna lekte så bra sist. Sen är det alltid kul att träffa Clara, vi ses ju inte så ofta trots att vi bor nära varann.

Det känns ju LAGOM roligt att bli sjuk nu med tanke på att jag ska åka till Sthlm imorgon. Får alltså ställa in solningen med Lisa ikväll också, för det lär jag ju inte bli friskare av.
Inte nog med att jag mår dåligt fysiskt så mår jag nu även dålig psykiskt också, pga dåligt samvete som jag inte tycker att jag borde ha. Men jag får väl planera lite bättre nästa gång jag blir dålig.
Känner mig ju inte som någon bra kompis heller när man får höra "att det händer ganska ofta!".

Hoppas bara att jag inte mår så här imorgon bitti när jag vaknar, vill ju träffa dom allra bästaste <3


Hunden Pjong


Jag har bestämt mig för att att INTE bli en sån där som bara skriver om sin hund, för jag vet själv hur tråkigt det är med sånt folk. Min kompis Therese var helt katt-tokig när hon var yngre och kunde typ åka bort till nån (det var nästan alltid till Loftahammar, minns ej vem som bodde där. Jo, Mariella och Emelie eller nåt) och där kunde hon knäppa upp nästan en hel filmrulle på en massa katter. Som inte ens var hennes egna. Idag måste hon ju tycka att dom sidorna i fotoalbumet är helt värdelösa..

Men för att komma fram till det där lite roliga med Therese och hennes kärlek till djur. (finns en ganska stor risk att ingen annan tycker det här är kul)
Jag och Klara var hemma hos henne nångång under mellanstadietiden, 6an kanske, och frågar då Therese vad det var för hund hon hade i en ram inne på sitt rum. Nu vet jag inte om det var SAMMA hund eller om det var hennes mormors f.d hund men hon började iallafall berätta om en liten papillonhund som hette Pjong. Den var ju tydligen så himla söt och gullig. Sen berättar hon att Pjong hade blivit uppäten av en räv!! SOM HADE SKABB! Jag tycker fortfarande att den här historien är hur kul som helst. Jag och Klara brukade återberätta den här lilla historien för varandra och gapskratta. Vi tycker ju såklart inte att det var kul att hunden dog, men hela grejen känns liksom lite för kul för att vara sann. Vad är oddsen att en hund ska bli uppäten av en räv? Som har skabb också?? Hur vet dom att han hade skabb? Dök han upp igen och letade efter fler offer och att dom då kunde konstatera att han hade skabb? Måste fråga henne ihelgen.

Tycker iallafall att Pjong-historien är hysteriskt rolig. Så detta inlägg tillägnar jag min kompis Klara som är lika skadeglad som jag och ser det roliga i det hemska!

 
Pjong??


Bajs, det bästa som finns!


Vi har nu haft Hero i typ 1½ vecka. Det är tuff vill jag lova! Mer tufft än gulligt, för det är verkligen ett 24-timmarsjobb att ha valp. Kan tycka att det är ganska ostimulerande att vara matte ibland, jag är totalt ointressan för Hero imellanåt.
Sånt som är mer intressant än matte:

* Hundbajs
* Rutten fallfrukt (den känns bra!)
* Stenar
* Katterna
* Slicka på stolsben
* Slicka på väggar
* Äta blomjord
* Barnen ute på gården
* Inlines och cyklar
* Slicka sig på snoppen
* Jaga sin egen svans

Men oj vad jag älskar den här hunden, trots att han ofta är skit jobbig, så är han hur charmig som helst. Ångrar inte en sekund att vi skaffade honom. Men jag kommer nog tycka att det är ännu roligare när valptiden är över och han har blivit rumsren!


Fimpa för livet!Min önskelista till Jul:

Att min mamma, pappa och min syster slutar röka, samt att Mikael slutar snusa.
Det kostar dom ingenting, utan dom kommer snarare gå plus om dom lyckas med detta. Både ekonomiskt och hälsomässigt. Det är det ENDA jag vill ha av dom i julklapp, annars kan det va. Vill dom inte försöka sluta för min skull så vill jag inte ha någontingen alls. Ibland funderar jag på om vissa VILL röka..

Jag VET hur jävla irriterande det är när en f.d rökare håller på att tjata på folk som fortfarande röker, men jag har fått höra så många klagomål under mina år som rökare så nu klagar jag tillbaka.
Jag har fått höra saker som "Du ska bara veeeeta hur skönt det är att vara rökfri, slippa tänka på vart man la tändaren eller om cigaretterna räcker" eller "Undra om jag hann sluta i tid??!"
Min mamma håller faktiskt på att försöka sluta röka igen och jag hoppas verkligen att hon lyckas! Men man måste lägga ner lite energi själv och inte bara tro att tabletterna ska klara hela biffen.

Jag tycker att livet är för kort för att röka bort ca 10-20 år av det. Jag har inte fått barn ännu och jag vill inte begrava mina föräldrar i lungcancer innan dom har fått uppleva mina barns student eller när min dotter/son kanske gifter sig eller liknande.

Skulle även vilja att min svärfar, svägerska, Anneli, S-Å och Margita slutade med snus och cigaretter, men dom tillhör ju inte min egna familj så därför har jag ingen rätt att gnälla på dom på samma sätt.

Nackdelar med rökning:
* Lungcancer
* KOL
* Gula tänder
* Dålig andedräkt
* Noll kondition
* Dålig blodcirkulation
* Dålig ekonomi
* kläderna luktar äckligt
* Rökhosta
* Nedsatt imunförsvar (jätte bra när man börjar bli lite äldre!)

För varje cigarett du röker tar du ett spadtag till din egen grav!
Om man skulle få höra att någon i ens närhet får lungcancer pga flera års rökande, vad blir man mest; ledsen eller jävligt förbannad? Personen har ju själv dragit på sig den sjukdommen. Det kan ju KNAPPAST komma som en chock om en rökare får diagnosen lungcancer eller KOL?

Snälla mamma, pappa, syster och Mikael, sluta, för min skull! Ni vet ju själva hur ledsna ni skulle bli om jag började röka igen.
En fin och svart lunga

Playdate

På två dagar har Hero hunnit få 2 nya kompisar. I gårkväll kom Figge och Ullis förbi med sin lilla Casper som var NÅGOT laddad på att träffa Hero. Han mötte oss med utsträckta tassar :) Här kommer lite bilder från deras playdate, tyvärr suger våran kamera, ännu mer i mörker. Första bilden är dock stulen från Figge, för man ser inte riktigt hur Casper ser ut på mina bilder. Casper är ju så sjukt söt!!


Fina Casper!

Sen idag hade jag och Clara en date med hennes kusins hund Stina, gud så bra dom lekte med varandra. Dom var typ i samma size så det underlättar nog en hel del.
Dessa bilder är tagna av Clara, betydligt mycket bättre än med min kamera...


Stina försöker ge Hero en läpp-piercing

Här kommer ett par andra fina bilder på Hero som Clara tog!Nu ikväll har även pappa och Anneli var på besök. Då fick Hero träffa sin syster Vilda. Det gick vilt till.. Nu är Hero utbränd och sover som en stock. Sköönt för husse och matte.Tweedle-dum


Imorse fick jag psykbryt på min kropp. Rumpan har blivit större (tack vare träning, no complains there) och därmed även låren (bryr mig inte om det heller), men MAGEN!!! Att det ska vara så svårt att gå ner dom där små extrakilona på magen. Så imorse innan jag skulle till skolan fick jag testa 6 st (SEX STYCKEN) par jeans innan jag hittade några jag kunde knäppa. Det slutade med att jag bröt ihop och började gråta eftersom jag inte kunde böja mig ner och ta på mig strumporna. Mikael to the rescue! Han tröstade mig och sa att jag var jätte fin! Jag svarade med en snyftning och sa "Nä, jag ser ut som en av Tweedle-dee och Tweedle-dum"
Mikael kunde inte sluta skratta. Det var ganska kul faktiskt. Trots att jag kände mig ful och tjock.

Det är alltså så här jag känner mig i kroppen just nu. Tjock mage och smala ben.
En har ju kännt seh´grannare.

Mitt nyårslöfte i år ska föresten va att lära mig dansa sådär med benen som Tweedle-dee gör i detta klipp!

crimetime


jag har begått 2 "brott".

1. igårkväll "stal" jag en jacka som någon hade tappat utomhus. jag hade spanat nästa hela dagen på den innan  jag beslutade mig för att ta med mig den hem. så om någon känner med sig att ni tappade en jacka i ektorp i förrgår så kan ni höra av er, den återfås vid beskrivning. så där, nu har jag lättat mitt hjärta, känns bra.

2. sent på kvällen när det har blivit mörkt ute så rastar jag hero på gårdsplan trots att man inte får rasta sina hundar där inne. men nu är det så här att jag vågar inte gå utanför gården när det är så mörkt. det är dåligt med gatulysen och det finns faktiskt en hel del skumma människor här i ektorp. men hero har aldrig bajsat på gården och skulle han det så plockar jag alltid upp! promise!

sen måste jag erkänna att jag har börjat titta på "bonde söker fru"... trodde jag aldrig om mig själv, men nu är det så att jag känner (det var kanske att ta i) en av tjejerna som dejtar röpubiset så nu MÅSTE jag ju se det varendaste gång.
gällande ann-katrin, (jag bara måste få detta sagt) grabbarna som har sökt... va... eller... asså... vad är det för fel på dom??? okej, inte alla, men nästan. den ena verkade ju mer..(???!!).. än den andra. att hon ens kunde välja 6 stycken ikvällens program, det är för mig en gåta. men hon var väl tvungen. förra veckan såg hon ju nästan lite rädd ut när dom körde speed-dejting.Back-up plan!


På torsdag är det sista lektionen av... den ena av dom två jag läser. Minns inte om det är den här lektionen vi får betyg eller intyg på att vi har läst kursen. Känns lite jobbigt för jag är sjukt rädd att jag antingen inte ska klara kurserna eller att jag kommer klara kurserna fast egentligen inte fatt nåt... Så nu har jag kommit på en back-up plan på saker jag kan syssla med som INTE kräver någon utbildning. Svårast är väl kanske att få någon att betala mig för att göra nåt av detta.
Jag kan jobba som:

Gravskändare, tv-zappare, flaggstångshissare, kuddfluffare, sätesvärmare på buss och tåg, dödgrävare, nagelklippare på äldreboende, spela nintendo 8-bitars på elitnivå, telefonförsäljare, bli finsmakare fast bara kunna säga om det smakar "bra" eller "dåligt" då jag inte har några större erfarenheter av finsmakeri, katt -och hundborstare, prata med folks blommor (för dom som inte hinner prata med dom så mycket själva), hundrastare, bajamajastädare (fler såna borde finnas!), designer (göra string av vanliga trosor och sälja på Tradera typ), könshårsnoppare m.m
Allmose-jackan


Nångång under 80-talet åkte mamma till Sko och Klädladan för att handla lite kläder. Där köpte hon en snygg blå (ganska lysande färg) jacka till min pappa. Pappa tyckte också att jackan var snygg så han tog på sig den en dag när han skulle in till stan. Väl inne på stan ser han plötsligt att vartenda välkänt fyllo har exakt likadana jackor på sig som honom. Han skäms och åker hem då han inte vill bli tagen för att vara "en av dom". Det visade sig sen att socialen hade varit där och köpt upp massor av sådana jackor och delat ut till alla a-lagare för att dom inte skulle frysa under vintern.


Modehysteri


Jag vet inte om det bara är jag som tycker så här, eller om det finns fler som håller med mig..?
Antingen är det så som jag tror, att alla ska vara så super-trendiga hela tiden att deras outfits blir helt övertänkta och nästan lite osmakliga. Jag vet vad jag tycker är snyggt, så bara för att en helt ny modell blir modern så ska jag helt plötsligt hoppa på den trenden och strunta i min egna stil? Det är väl att vara lost i smak och tycke? Annars har man ju egentligen inte någon stil utan då hakar man ju bara på det senaste hela tiden utan att typ fastna för nåt. Jag har alltid gillat utsvänga byxor (mer förr) men sen skulle inte det va modernt längre så då försvann alla utvängda LEE och Wrangler och ersattes med stuprörsjeans. Trist att dom plockar bort en modell som har funnits sen 70-talet... Nu har det kommit in lite mer sånt igen, men jag avskyr att allt blir "omodernt" så fort och måste sållas bort.
Om man jämför hur dom här mode/trend-bloggarna väljer att klä sig så måste jag ha världens tråkigaste stil. Beige, blend, vardaglig, you name it. Men jag gillar inte att klä mig FÖR trendigt för då ser man så sablans overkill ut och jag gillar heller inte att överdrösa mig med en massa halsaband, armband, ringar, headbands som också är populärt nu.
Men det är ju såklart vad JAG tycker (känns som att man måste betona det flera gånger så ingen ska bli sur, eller säga "som om du klär dig så jävla snyggt då??"), sen har jag inte sagt att dom som klär sig så här ser ut som skit, många passar faktiskt i det dom såklart tar på sig, men endel ser faktiskt ut att ta i lite för hårt.
Sen tycker inte jag att det är snyggt när folk ska gå in för att klä sig "vintage" då dom matchar alla möjliga sorters plagg från typ -70-80 och -90 talet i en enda outfit bara för att dom ska kunna säga att dom gillar vintage kläder. DET ÄR INTE SNYGGT! Försök att fokusera på ett visst årtionde eller en viss mode-era istället.

Saker som jag inte är så förtjust i:

¤ Dom här populära spräckliga svart och vit mönstrade byxorna som inte har någon passform. Har sett mängder av folk springa runt i dom och upptill ser det ut som en blöjrumpa och nertill är dom jätte tighta.

¤ Tjejer som har coverstick-nyans på läpparna

¤ Folk som smyckar sig med 4 ringar per hand (måste dock ge bra handvrist-träning pga all tyngd)

¤ Folk som tidigare skrivet mixtrar lite för mycket med olika plagg för att det ska se så galet trenigt ut som möjligt.

¤ Haremsbyxor, det ser helt seriöst ut som man har bajsat på sig!!


The lip-biter!


Man har inte så mycket variation på sina konversationer med sin hund. Så här låter det när man är ute på promenad:
"Ska du bajsa? Ja, ska du bajsa? Bajsa! Åh, va duktig du är som bajsa, ja va duktig du är, jaaa!"
Eller om han har sovit och vaknar upp:
" Är du vaken nu? Ja, är du vaken nu? jahahahaa (skrattar skrockande) är du vaken nu.."

Inatt bet Hero mig så hårt i handen att jag skrek rakt ut. Handen bultade för fullt efter det och jag fick en "punktering" på undersidan av handen.

Katterna har mer eller mindre börjar acceptera Hero nu. Zelda gör iallafall inte utfall mot stackarn. Så fort jag orkar ska jag ladda upp ett par filmer på Hero. Har även fått Zeldas attack på film.

Nåt som är lite jobbigt är att Hero älskar (Ä L S K A R) att kraffsa i skrev, speciellt när jag har mina slappa mysbyxor på mig. Det är mycket tyg man kan "bädda", bita och kraffsa i.. Det gör jätte jätte ont när han gör så och det är väl bara en tidsfråga innan han biter tag i min ena blygdläpp och försöker springa i väg med den!

Men är man så här söt så är det nästan okej att bita mig i blygdläppen!
"Ja visst är han söt? Ja, så söt, åh så söt, ja är du söt? Är du söt? Jaaaaaaa..."


Emerald pool


Tack vare min f.d granne Denise så har jag nu fått reda på vart den s.k Kristall dammen ligger i Thailand. Även kallad crystal pond men dess riktiga namn är Emerald pool som är en naturlig damm med turkost kristallklart vatten som ligger ca 1 km in i djungeln. Från början var "poolen" enbart till för kungen och hans familj, men är numera ett populärt turistmål. Och jag s k a dit om jag så ska ta mig dit ensam. Mikael är nämligen rädd för alla djungel-djur, men eftersom Carro ich Martin antagligen kommer vilja hänga med på den utflykten så kommer Mikael säkert följa med pga grupptrycket. Vi kan ju hoppas det iallafall.
Skulle även vilja rida i Thailand, men när jag tänker efter så såg jag inte en enda häst sist jag var där. Finns det hästar i Thailand?? Nån som vet??

EMERALD POOLFint va?


Lilla Hero

Idag var vi ute hos pappa och Anneli och hälsade på lilla Hero. Han väger redan 5 kg!!
Innan dess var vi på Grizzly och köpte Biabädd, 2 olika sorters koppel, leksaker, godis och mycket mer.
Hundavdelningen är ju skapligt mycket roligare än kattavdelningen.Nu är det inte många dagar kvar tills vi får hämta honom, då ska jag lägga upp lite bättre bilder!

Kär eller dålig i magen?

Tror helt ärligt att jag har växt fast i sängen. Har legat här i typ 3 timmar och surfat. (ja vet Lisa att man inte ska ha datan för länge i sängen för att den kan bli överhettad blalalala). Men för min egen del så borde jag åtminstonde rulla runt ett varv så jag inte får liggsår.
Ikväll har jag iallafall kommit halvvägs med att kolla ikapp på "Ensam mamma söker" eftersom jag har missat de 3 senaste avsnitten. Är dock inte lika imponerad över årets säsong, förra var bättre. Än så länge iallafall.

Vet inte vilken som är min favorit ännu. Emma är ju cool och så, men har lite svårt för hennes dialekt, den är så grötig. Det låter nästan som att hon själv tycker att den är lite svår att snacka med. Petra är kul för hon är lite bonnig. Linda är definitivt vackrast!

Gällande killarna så vet jag inte vad jag tycker. Allt känns så awkward och "pinsamt" imellanåt.
Sen tycker inte jag att man ska säga att man är "bubblig i magen" när man egentligen menar PIRRIG i magen, för det låter precis som att man har problem med magen eller att man kanske har ätit något olämpligt. Hur som helst låter det som att man är dålig i magen, och inte kär. Det var nån kille som dejtar Emma som sa det.

Typ: "Klart jag är bubblig i magen, hoppas hon är lika bubblig som jag"

Framfall


Som ni alla vet så har jag lite svårt att låta bli Google. Ibland så bara MÅSTE jag googla och gärna på jätte äckliga bilder. Den här tvångshandlingen uppstod redan i typ 9a när jag och Klara kollade på exet.se där det fanns bilder på bl.a dvärgporr, aborter, benlösa damer, konstiga djur, missbildningar, underliv med smegma och mycket mer... Vi satt alltså i telefon och utmanade varandra att klicka upp vissa bilder. Sjukt, ja vet.

Idag fick jag en sån där tvångstanke att jag skulle googla på "framfall".. Jag VET att det har något med det kvinnliga könet att göra, men inte riktigt varför vissa lider av det eller hur det ser ut... Hur som helst så gillar jag inte att se såna bilder så jag tvingade Mikael att googla fram en bild.. (heheheheheh)
Han ba "Jaha, men vad är det för nåt då?" (lite smått nyfiken)
Jag svarar "Asså, det är inget äckligt, det har typ med vaginor att göra"
Han var ju inte sen på att knappa in "Framfall" efter den förklaringen.. För att göra en lång historia kort så mår Mikael lite illa nu. Vi kommer antagligen INTE gosa ikväll.

Valde att inte lägga upp en bild på framfall, men är ni nyfikna kan ni googla fram det själva. Om någon av er har lite info om detta så dela gärna med er. Jag vill som sagt inte ens söka på det på webben för då kommer det alltid upp nån liten bild vid sidan om...

Godnatt!

Mördarbruds-reunion


Sista helgen nu i oktober ska jag ta tåget upp till Stockholm. Det är dags för en Mördarbruds-reunion!! Sist vi sågs (förutom på mitt bröllop och min möhippa) så var vi hos mig, då kom Olivia, Janna och Asja hit och hälsade på. Även den gången var sista helgen i oktober. Alltså 1 år sedan. Hjälp va tiden går fort!
Vi som kommer samlas uppe hos Asja i Stockholm är jag, Janna, Olivia, Klara och Therese (aka, Pontare, Shayzter, PP, Matti, TeWe och Asset) Jag är sjuuuuuuukt pepp!

HÄR KOMMER LITE BILDER PÅ BÄSTASTE BRUDARNA!i ärlighetens namn, amen!


Men det här inlägget vill jag hylla alla människor som är uppriktigt ärliga. T.o.m när dom "gör bort sig" så står dom för vad dom har sagt utan att krångla sig ur situationen på ett klumpigt och pinsamt sätt.

Igår när jag och mamma var på stan så träffade jag en gammal jobbarkompis. Vi snackade lite och hon gratulerade mig för bröllopet. Sekunden efter det så pekar hon på min mage och säger:

- När ska ni ha barn? (typ, jätte exalterad)
- Vi ska inte ha barn, det får vänta till efter bröllopsresan, svarar jag och skrattar
(Här skulle en typiskt svensk skämmas som en hund och försöka rädda sitt skinn, men denna tjej är inte svensk utan tillhör ett ärligt folkslag)
- Jaha, anledningen till att jag trodde det är för att du har blivit lite tjockare
- Hahaha, skrattar jag helt ärligt, men jag har ju slutat röka så det är nog därför
- Ja, just de, då äter man ju lite mera än vanligt.
(Hon tillade dock att jag är finare nu än vad jag var förr)

Så lätt avslutade vi det ämnet utan att någon skämdes eller blev sur. För det blir verkligen bara värre om man försöker slingra sig. Man måste lära sig att ta det mesta med en klackspark och framförallt låta alla människor vara ärliga, för säger vi inte jämt att "vi hatar falska människor" ?? Men hur många av er är villiga att höra sanningen då? Ja, det tåls att tänka på!

ÄRLIGHET ROCKS!

25 saker


5 saker jag finner störande


* Folk som ändrar profilbild 4 gånger i veckan på Facebook
* Folk som statusuppdaterar 18 ggr om dagen och skriver typ "Ehh.. jaha... vad ska man skriva här då... hm... ska nog ta mig en kopp kaffe nu och sen ta en liten promenad.... eller så kanske jag sitter här hela dan och mossar..."
* Barn som är ute och leker när det regnar
* Busschaufförer som inte tittar när man visar upp sin sms-biljett
* När trosorna åker ner när man tar av sig tighta byxor (hög irritationsfaktor på den punkten, jag blir vansinnig)

5 anledningar till att jag aldrig gör akrylnaglar igen

* Det går inte att peta sig i näsan med resultat
* Man kan inte klia sig ordentligt
* Man kan inte peta bort mat som ev har fastnat mellan tänderna, typ äppelskal
* Det fastnar mängder av smuts under dom, speciellt mellan din egna nagel och akryltippen
* Dom växer ut och blir fula ganska omgående

5 maträtter som fick mig på dåligt humör i skolan, alt dra hem och bre mig en macka

* LASAGNE
* Schnitzel
* Milanesesoppa
* SMÅVARMT
* Fisk (min glutenfria)

5 nackdelar med att ha 3 katter

* Dom bajsar 3 gånger mer än vad 1 st katt gör
* Dom fäller massor med hår och våran omsättning på dammsugarpåsar är enorm
* Dom snor mina sminkborstar och gömmer dom på svinbra ställen
* Dom har klöst sönder soffan
* Dom är dyra i drift

5 orsaker till varför jag egentligen inte ska cykla

* Jag har inte riktigt kontroll över min kropp
* Jag glömmer bort att jag har bakåt-tramp på min cykel
* Jag har noll lokalsinne
* Jag cyklar oftast lite för fort och har dessutom sen reaktionsförmåga
* Jag kan inte skilja på höger och vänster vid hög hastighetCheesus!


Nu ska jag berätta om något som ni kommer finna stötande, obehagligt och ganska så äckligt. När jag och Mikael flyttade upp till Norrköping i mars 2006 hälsade min mamma på oss då hon på den tiden bodde i Oskarshamn. Hon hade köpt med sig en Engelsk cheddarost eftersom hon inte gillar dom "fesiga" som jag brukar köpa.
Men av nån anledning så förblev den där osten oöppnad i vårat kylskåp och mamma åkte hem. Vi valde att behålla den där osten ett par månder för att sen ge den till mamma i "present" när den var långt utgången.
Mamma tyckte det hela var ganska kul och kunde verkligen inte slänga den så den bodde i mammas kylskåp fram till april 2007 då hon flyttade upp till Norrköping, då fick vi vårdnade om den igen, sen efter det har den liksom hängt med oss i alla dessa år. Det går liksom inte att kasta den!!
Den är numera väldigt lagrad och årgången är inte att leka med. Utgångsdatum: 30/3 2006.

Osten har aldrig klagat, men nu när vi kom hem till lägenheten efter en helg nere i Blekinge så hittade jag en lapp på osten.
"SNÄLLA släng mig! Gör slut på mitt lidande... MVH//Osten.
PS. Alltså seriöst, jag klarar inte mer. DS"

Det är ju såklart inte osten som har skrivit den här lappen, vi har aldrig pennor inne i kylen.
Vanvård
Nu är vintern snart här, det märks, för mitt hår blir alltid statiskt så fort det blir kallt ute. Känns som att man är allmänt ful på vintern om man jämför med hur man ser ut på sommaren. Visserligen är man ganska svettig på sommaren med lökringar och fotsvett men samtidigt är man solbränd, lättklädd och håret är fint och solblekt. Man är helt enkelt solkysst!

Nu.. nu är håret statiskt, huden blir mer torr och narig efter att man har duschat. Benen är oftare håriga än rakade och armhålorna bjuder på mycket stubb titt som tätt. Bikinilinjen är inte lika välskött och läpparna är torra och nariga (munnens läppar). Man visar ju inte upp sig lika mycket på vintern som under dom andra årstiderna och därför blir såna här saker lite "bort-prioriterade" för min del. Jag är ju inte ofräsh på nåt sätt men man ser ju mer eller mindre ut som en grottmänniska den här delen av året. Tur att man är gift.


RSS 2.0