Mitt Tradera


Jag säljer kläder och skor m.m på Tradera just nu. Bland annat detta,


Kilklacksskor i mocka-imitation stl 38, anwända 1 gång


Kängor från Scorette, stl 38, anwända ca 2 ggr

 
Rutig rockabilly-aktig klänning stl 36, anwänd 1 gångBeiga streetskor från United stl 39, nästintill nyaWolangklänning från HM stl XS, men är mer som en Small. Anwänd 1 gång.
Samsung Omnia 16 gb, ca 1-2 år gammal.


Om nåt aw detta är aw intresse, sök upp mig på Tradera, mitt alias är Lipidami
Har såklart mer än detta ute på Tradera och mer ska läggas upp.
Gratis tamponger

Tänkte sprida den goda nyheten widare. Nu kan man få hem gratis tamponger rätt ner i brewlådan. Hur bra är inte det. Blew tipsad om detta av Lovisa, en söt tös ifrån Oskarshamn och detta måste ju spridas widare till alla blödande systrar. För tamponger, bindor, trosskydd etc är dyrt och kan man då få hem gratis tamponger så är det ju guld wärt. Det är helt kostnadsfritt, t.o.m frakten. Det enda dom will att man ska göra är att swara på lite frågor som dom skickar med i paketet och när du har skickat in ditt swar så kommer ett nytt paket nästa månad. Så du får alltså ett helt paket med tamponger för en kostnad aw ett frimärke. Eller så står dom kanske för portot, då är det ju ännu bättre.
Tycker också att studiebidragen för tjejer ska höjas då dom har en större utgift än wad killar har. En utgift som tjejer aldrig kan komma ifrån. Man ska köpa bindor, trosskydd, tamponger, nya trosor för att mensen har förstört trosorna med fula fläckar, smärtstillande tabletter för menswärk m.m.

Gå in på http://www.tamponsforfree.se genast och sprid detta widare på din blogg.


´i used to be fat, but now i´m all that´
Det finns wissa saker som gör mig lite upprörd. Wissa lite mer, andra lite mindre.

1. Warför förhandswisar wissa program höjdpunkten i programmet? Förr när jag satt fastklistrad wid typ Ricki Lake och nån som hade warit jätte ful som ung skulle konfrontera sina gamla plågoandar för att wisa upp ´sitt nya snygga jag´så kunde dom liksom wisa ett litet klipp hur hon ser ut, det will man wäl inte se i förwäg heller. Likadant med alla dessa inredningsprogram när dom ska göra om ett jätte fult hem, så kan dom wisa lite delar aw huset när det är färdigstylat och hur personerna reagerar. JAG WILL INTE SE HÖJDPUNKTEN I FÖRWÄG. Det förstör ju hela grejen. Så därför tittar jag ALDRIG på såna program längre. Mikael stör sig exakt lika mycket.
P.s Måste bara poängtera att det war typ 15 år sen jag tittade på Ricki Lake.

2. Har börjat bli lite smått upprörd när folk fiser. Innan har jag inte brytt mig så mycket men nu har jag kommit på en sak. Lite äckligt kanske, men när man är naken och fiser så luktar det mycket mer än när du har kläderna på. Warför kan man ju då undra, jo, för att när du fiser fastnar typ 80 procent aw lukten I KLÄDERNA. Hur äckligt är inte det? Så nu uppmanar jag alla som behöwer fisa att gå in på toaletten och klä aw er kläderna nästa gång. Så slipper ni bära runt på en massa bajspartiklar i kläderna.

3. Det här blir jag kanske inte upprörd öwer, snarare skrämd. Men har ni warit med om att ni har duschat och twättat håret och sen när ni har sköljt ut håret hittar ni en massa långa hårstrån mellan skinkorna? Det är ju såklart hårstrån från huwudet men warje gång tänker jag ´men gud, jag har fått skägg i rumpan´.

4. Irritationsmoment. När man ska ta på sig ett par tajta byxor och trosorna liksom följer med byxorna. Antingen har man trostyget uppe ÖWER byxkanten eller så får man allt trostyg mellan skinkorna. Som wärldens mest ofriwilliga stringtrosa.

Så, nu har jag lättat mitt hjärta lite.
Rubriken kommer från Ricki Lake.
tai-trosan


Kan inte låta bli att ladda upp bilden här också. Ta en god titt på mig på den här bilden.
Finn ett fel.

Känns inte trosorna lite väl vågade för en 6-åring? Dessutom ser dom lite slitna ut också så jag har antagligen haft dom ett tag. Den andra frågan jag ställer mig är, hur ser trosorna ut baktill?
Min syster tror att det är hennes trosor för hon wa 14 år wid fototillfället men då leder det till fråga nummer 3, warför anwänder jag min systers trosor? Hade wi det så dåligt ställt att wi war twungna att dela på underkläderna i wår familj?


3 of 4 pets

Belarius fick dock inte wa med i detta kollage, wi är osams.


Tjockis med slitet hår


Jag - Asså jag måste werkligen till frissan snart, det är öwer 6 månder sen jag wa där sist.
Mikael - Mmm..
Jag - Men då får jag be henne klippa bort ALLT slitet hår oawsett hur korthårig jag blir. Ingen idé att gå till frissan och bara toppa lite grann ju.
Mikael - Men om hon ska få bort allt slitet så får hon nog raka aw dig allt hår..
Jag - Tack.


Jag - Lisa, den där blusen som jag testade en gång som war för stor, kan jag få testa den igen?
Lisa - Jawisst, nu kan du kanske ha den.. nu när du har bliwit lite... tjock.
Jag - Tack.

pictures


Hittade lite blandade gamla bilder från wåra f.d mobiler.Zelda checkar läget ute på gården.
Denna kattbur slängde wi i wåras, sen dök den helt plötsligt upp hos en annan granne som då tydligen hade släpat hem denna bur från growsoporna. Kul att den kom till anwändning för någon annan.


Luely


Zelda


Så här söt och förwäntansfull wa jag en julaftonsmorgon hos swärmor och S-Å


Picknick i Ågelsjön med lilla mamsen och Mikael


fullständigt koncentrerad på att äta massa sås


Kwarsebo is the place to be


Jag gullar med lilla Tilda


Tog med den här bilden enbart för att det ser ut som jag trycker ner nappflaskan i stackars Tildas mun. Men det war faktiskt inte så illa som det ser ut.. dålig winkel kanske.


Sen war det dags att klappa fram en liten rap


Naturbegåwning, jag fick ju faktiskt uppdraget en gång till aw en anledning.


Ullis och jag


Mindre bra bild på mig och Ullis. Wi lyckas göra samma pose också.


Zelda


Adde war olydig så han fick sitta i kattburen och stanna där tills han blew snäll igen..


Ett klipp på Zelda som får panik för att hon är instängd när hon hör att det serweras tonfisk på tallrik ute i köket.
Ett illaluktande inlägg


När jag och Lisa hade warit på yoga förra weckan så awslutades passet med awslappning. Det enda jag tänkte på då wa en wiss sak. Sen säger yogainstruktören att det är wanligt att negatiwa tankar dyker upp under den här stunden och dom ska man bearbeta, inte försöka bli aw med den negatiwa tanken. Det jag alltså låg och tänkte på war att jag är så jäkla trött på att tömma kattlådan här hemma. Werkligen super-jäwla-skit-trött på att den alltid är full med kissklumpar och stora lejonbajskorwar. Att ha 3 katter här hemma innebär ju en hel del mockning i den där förbannade lådan och wad jag är mest trött på är att komma hem till en lägenhet som stinker stjärt.
Det spelar ingen roll om jag pryder hallen men doftljus eller annat som luktar starkt och gott, bajskorwarna luktar mer. Trots att doftljuset står precis på byrån i hallen.
Hur kommer det sig att äcklig lukt luktar mer än god lukt? Då kanske nån aw er tänker ´för att äcklig lukt reagerar man mer på än god lukt, därför känner man den doften mer tydligt´. Fast det stämmer inte, för jag känner en del som gillar bajslukt och dom känner också bajslukten jätte tydligt. Så då håller inte den teorin.
Jag känner nästan att det är dags att anställa nån som sitter standby wid kattlådan, redo med spaden och skopar upp korwarna så fort nån katt har warit där inne, så hinner den liksom aldrig ligga där och osa.

Jag orkar inte skopa upp mer, och ibland när jag känner att det ligger en nylagd färsking där inne så wet jag ju att det bara kommer lukta mer om jag närmar mig lådan så då låter jag den liksom bara ligga där. och wädra aw sig. Fast det håller ju inte heller i längden.

NÅGON SOM HAR EN RIKTIGT BRA LÖSNING PÅ MITT ENORMT JOBBIGA OCH ILLALUKTANDE PROBLEM? ALLA TIPS ÄR WÄLKOMNA. TACK.
- We are only here, to poop in your litterboxDay 20-21


Lördag 19 feb 2011


Bara poolhäng idag, är glad att wi inte anlände till Thailand denna wecka för det är så sjukt warmt och man bränner sig jätte lätt trots solskyddsfaktor.


Rudy war med oss i poolen men efter ett tag började jag må dåligt aw wärmen så jag spenderade 1 timme i bungalowen med min bok. Känns förjäkligt att ligga inomhus när man är på semester, speciellt nu när det är sista dagen också som egentligen skulle ha warit WÄRSTA PRESSAR-DAGEN. Men det sket sig ju.


Idag åkte Mikael, Rudy och Mr Too in till Macro för att handla mat till wåran awskedsmiddag wi hade tänkt att ha med Rudy, Jose, Susan och Mr Too. När dom kom tillbaka satte wi oss borta hos R o J för lite fördricka och skitsnack, sen war det dags för dusch och swida om till fräscha kläder. Kwällen war fantastisk men i samma stund som jag sa ´Jag har tänkt på det här hela weckan men inte wågat säga något, men wi har inte haft en droppe regn på hela resan förutom första dagen när wi kom då det regnade i ca 5 minuter´. I samma sekund som jag sa det började det spöregna. Fast bara i 10 minuter.


Wi hade iallafall en trewlig kwäll med en 5-liters bag-in-box win. Synd att wi inte köpte win första gången wi war på Macro, då hade jag sluppit dricka så mycket öl.. Gällande middagen som Mr Too tillagade så blew det wäl inte som wi hade hoppats på. Mr Too är en bra kock men inte den bästa. Mikael hade köpt mängder aw musslor eftersom både han och Susan älskar dom, men Mr Too hade glömt att skölja dom så dom war helt sandiga inuti. Mikael blew jätte beswiken såklart, men Susan blew rasande. Tydligen hade Mr Too gjort samma misstag när han skulle tillaga musslor åt Susan en annan gång så hon war riktigt sur.


Senare på kwällen gick Jose och Susan hem, efter det gick äwen Rudy. Jag och Mikael berättade för Mr Too att wi skulle dra till Coconut Bar och han wille såklart hänga på OCH köra oss dit, trots att han hade hinkat i sig ett x-antal öl...


På Coconut Bar satt jag närmast Mr Too och han war wärsta ordbajsaren. Han pratade å pratade å pratade. Wi satt nog och snackade i 40 minuter, sen säger Mikael
- Wad snackar ni om
- Ingen aning

Mr Too har skit dåligt uttal och en ganska dålig engelska + att det spelades hög musik så därför fattade jag nada. Men jag skrattade och höll med så han tyckte nog att wi hade ett riktigt bra samtal. good talk.


Butterfly


Sista kwällen på hotellet


Lite aw maten har börjat komma ut från köket


Min faworit, red snapper with lemon


Söta Rudy och Jose


Fisken bakom är en red snapper med sweet and sour, äwen den jätte god.


Mr Too fick wa med på ett hörn
Mr Too och jag på Coconut Bar
Nej jag är inte med barn å nej jag är inte så tjock på riktigt, å nej jag wet inte warför jag ser ut som ett gödswin. Så, nu har wi rett ut det.
The one and only, Mr Too

Söndag 20 feb 2011
Will inte åka hem, will inte åka hem, will i n t e åka hem. will.inte.åka.hem.


Ao Nang Mountain paradiseSee you next year...


Day 19


Fredag 18 feb 2011


Efter frukosten åkte wi in till Krabi Town med Rudy och Jose för att hämta ut mina lädersandaler. Wi gick äwen runt på stan lite, för min skull, men jag fixade inte wärmen så jag shoppade bara en byxklänning, sen åkte wi hemåt igen.


På wäg hem stannade wi till wid en liten mysig wägreastaurang som dom hade byggt mot ett berg. Hela rastaurangen war gjord aw bambu så det kändes lite läskigt att sitta där ifall man skulle rasa rakt ner igenom golwet. Efter käk så stannade wi till wid the laying buddah eftersom det är ´the day of buddah´ idag + fullmåne.


Brewid the laying buddah såg wi ett tempel. Wi gick dit för att kika lite och då kom en munk fram och frågade om wi wille komma in. Det är ganska owanligt att dom gör så, så det war jätte kul att få gå in där. Han är den enda som har nyckel till sitt tempel och han fick därför sträcka ut armarna genom gallret för att kunna låsa upp på utsidan. Wäl inne i templet donerade wi lite pengar och tände ljus. Sen delade han ut 3 rökelser war åt oss som wi fick tända. Dom 3 rökelserna står för budda, munkarna och bibeln. Sen fick wi alla en warsin amulett som gåwa.


Igår frågade Susan oss om wi wille följa med till en restaurang där man kan göra egen fondue, så det gjorde wi ju såklart. Kul att testa på nåt annat än thaimat. När wi sitter där och äter kommer en kille på motorcykel i wärldens fart och kör omkull. Han gled en bra bit på gatan med sin mc och det kom massor aw lågor öwerallt. Sen låg han på backen en bra stund, men sen helt plötsligt restade han sig upp, dammade aw byxorna och hoppade sen upp på sin mc och åkte widare. Helt sjukt.


Middagen fortsatte efter det och wi satt werkligen och åt i 4 timmar. Efter det åkte Susan, Rudy och Jose tillbaka till hotellet medans jag och Mikael åkte ner för att handla lite fler resepresenter.


Stort tempel inne i Krabi Town
Warför har inte wi såna här häftiga trafikljus i Swerige


Bambu-restaurangen
The laying Buddah. Man ser en kwinna nedanför som ber
Inne i templet


Rudy, lilla munken och Mikael


Jag i min nya byxdress
På den här lade man sitt kött som man wille grilla och i wattnet runt om lade man grönsaker för att göra soppa.
Här fick man plocka på sig det man wille grilla och ha i soppan
Här fanns allt från räkor, kyckling, surimi, lewer, lax, fläsk m.m

Day 18


Torsdag 17 feb 2011


Nu börjar wärmen här nere bli förjäwlig rent ut sagt. Jag wet att man inte ska klaga, speciellt när det är skit kallt hemma, men när man knappt kan wa utomhus så är det jätte jobbigt. Nu är det 30 grader kl 9 när wi äter frukost och då har inte ens solen gått upp..


Idag drog wi ut till Railay trots att swetten lacka bara efter 2 min i solen på wäg ner till longtailbåtarna. På Railay stod luften still och det war swårt att inte få panik. Idag badade jag själw för första gången trots min rädsla för att wa ensam i hawet, min fobi för att bli biten aw en farlig fisk etc, så då kanske ni förstår hur warmt det war. Skulle aldrig få för mig att bada ensam annars. Tywärr fick wi inget kort på mig när jag badade själw, för Mikael låg mer eller mindre utslagen uppe på stranden.


Idag när wi badade blew wi bitna öwer hela kroppen aw nåt. Det har hänt förr men då har det bara warit på bara ett par få ställen men nu stack det öwer hela kroppen. Jag har gissat på att det är wattenloppor eller strandloppor som följer med ut i wattnet, men endel säger att när man har solat öppnar sig porerna och det nyper till i skinnet när saltet kommer in i porerna när man badar. Är det nån aw er som wet wad det kan wara...


Efter Railay tog wi en drink på Fishermans och efter det tog wi först fotskrubb och sen massage. Jag lade mig på mage och blundade och såg fram emot skrubben, som wisade sig göra skit ont. Kwinnan war jätte hårdhänt och det kändes som hon skrubbade bort hela fotsulan på mig. Sen när det war dags för massagen så märkte jag att hon fortfarande war wäldigt hårdhänt, + att hon snålade på oljan så det blew jätte sträwt och smärtsamt. Jag ojade mig och wisade att det gjorde ont och hon bad ju såklart om ursäkt, MEN FORTSATTE ATT GÖRA LIKA HÅRT. När hon sen sätter sina knän på baksidan aw mina lår och börjar wagga fram och tillbaka skrek jag bara rakt ut. Wi har liksom tagit ca 5 massager på samma ställe innan och inget har warit så hårdhänt som detta. Det har alltid warit wäldigt mjukt och skönt dom andra gångerna så jag hamnade i nån sorts chock under denna massage. Det kändes som hon hade gått en kurs där hon hade lärt sig wart det gör ondast på kroppen och utnyttjade sin kunskap till max på mig. Jag började nästan gråta för jag hade så ont och så kändes det så förnedrande att hon betedde sig så mot mig. Helt plötsligt kommer jag ihåg massagen Mikael hade fått för ett par dagar sen, så jag wiskar till Mikael och frågar om det är samma kwinna som hade masserat honom.... OCH DET WAR DET JU SÅKLART. Nu förstår jag warför Mikael war så knäckt efter den massagen. Han hade känt igen henne när wi lade oss ner för fotskrubben och han tänkte ´får jag henne igen så börjar jag fan tjuta´.
Jag war typ helt skärrad efteråt och det war den sista massagen wi tog den här resan. Wi wågade inte riskera att hon skulle massera oss igen..


Satt borta hos Rudy och Jose på eftermiddagen och på kwällen gick wi 4 ut och käkade på ett ställe som dom rekommenderade. Maten kostade 40 baht, alltså typ 10 kr för en hel middag och det war werkligen jätte gott. Wi skulle egentligen gått till Coconut Bar efteråt men det war fullsatt så wi gick tillbaka till hotellet och awslutade kwällen där istället.


Så här ledsen war jag efter massagenTog inte så många bilder idag...


Day 16-17


Tisdag 15 feb 2011


Idag drog wi till PhraNang. Det fläktade skönt men tywärr så blåste det så förbannat mycket sand så fort det kom en windpust så det hela blew ganska jobbigt i längden. Swalde säkert 2 kg sand under dom timmarna wi war där.


Helt plötsligt bryter alla ihop och får panik. Nån skriker ´madame, snake, snake´men kwinnan reagerade inte utan ormen som hade ringlat under hennes ben ringlade widare till hennes man. DÅ upptäckte dom att dom hade en orm på besök. Kwinnan bröt nästan ihop när hon upptäckte detta. Ormen ringlade widare upp till ett annat par och försökte typ bygga bo i deras ryggsäck. Alla stod som förstenade, tills en turist går fram och tittar på ormen, säger nåt i stil med att den är ofarlig, plockar upp ormen i swansen och går in i skogen och hänger upp den i ett träd. Så war den terrorn öwer. Tror det war en sån där grön trädorm, som faktiskt är helt ofarlig men det spelar ju ingen roll, man will ju ändå inte ha en orm ringlandes öwer sina ben. Mikael war rätt lugn trots sin ormfobi, eller så war det bara en matchofasad...


Pga all sand som yrde flyttade wi ner mot strandkanten istället. Idag war det ännu mer lågwatten så det gick knappt att bada, så wi stannade inte så jätte länge på PhraNang. Kan man inte swalka sig ordentligt så blir det ganska olidligt att ligga på stranden och pressa.


På eftermiddagen badade wi i poolen och middag käkade wi på hotellet. Bra, gott och nära. Trots att det tar ganska lång tid innan maten kommer, så har dom tillagat dom godaste maträtterna hittills. Rudy kom förbi med en kabel till oss så wi kunde koppla in kameran till twn och kolla på bilderna i stort format, men det funkade inte. Rudy och Jose är nog bland dom mest omtänksamma människorna jag har mött.


Efter en liten siesta gjorde jag och Mikael oss iordning inför kwällen. Wi satte oss nere wid hotellrestaurangen där alla andra satt och drack några öl. Mr Too skjutsade ner oss till strandpromenaden efter det så wi slapp gå hela wägen ner. Stannade på Sea bar för drinkar och biljard. På wägen hem när wi skulle shoppa hittade jag ett beatles linne som jag har sett på Tradera flertalet gånger men warit för snål för att köpa då säljaren har welat ha 189 kr + 89 i frakt för linnet. Nu köpte jag det för typ 40 kr istället. När jag jag hade prutat ner linnet tillräckligt sa killen som sålde det till mig ´Bra pris, billigare än Ullared´.PhraNang beach


Jag beställer en bananashake nere wid båten


På språng


Swettigt wärre


I mörkret ser man ju riktigt brun ut


Meningslös bild, men jag ska ladda upp ett wideoklipp på den här grodan sen. Ni kommer bli jätte förwånade.


Wärldens finaste
Onsdag 16 feb 2011


Gick upp tidigt för wåran tripp med Rudy och Jose. Skulle egentligen ha ätit frukost wid 7 men Mr Too hade inte börjat med frukosten så wi åt inte fören kl 7.30. Hotellpersonalen är nog inte wana wid att folk går upp så tidigt på sin semester.


Efter frukosten satte wi oss i bilen som Rudy hade hyrt och började wåran lilla tripp mot hot springs i Lam Thap. Jag är alltid lika nerwös warje gång jag åker bil i Thailand. För det första så är det wänstertrafik så allt känns jätte konstigt, sen kör alla som biltjuwar där nere och så är det ju inte som i Swerige gällande alkohol och bilkörning...


Wäl framme wid hot springs märkte wi att det war wärt mödan att åka tidigt på morgonen för wi war nämligen ensamna i warmwattensskällorna. Wattnet kunde bli upp till 42 grader, men wad det war då wet jag inte, men warmt som satan war det iallafall. Rudy awstod från att bada då han war twungen att hjälpa Jose ner och upp ur källan. Hon har nämligen en trasig miniskel och går på kryckor. Efter ca 20 minuter började jag bli yr aw wärmen så då gick jag upp. Det är mängder as sulfat i wattnet så man war helt babylen efteråt.


När wi hade badat klart och bytt om kommer det ett busslass med säkert 20 pers. Wilken tur wi hade som kom innan dom, wi hade inte fått plats annars... Det är nackdelen med dessa turistutflykter som folk åker på, det blir alldelles för mycket folk samtidigt på samma ställe.


Sen åkte wi widare till Emerald pool. Det war nästan en kilometer in i djungeln så Mikael gick ju på helspänn hela tiden. Han tänkte på orm och jag tänkte på pantrar... Wäl framme wid Emerald pool så war ögonblicket magiskt, det war så himla wackert. Tywärr så war det jätte mycket folk där så det förstörde ju stämningen lite. Wi badade dock inte, wet inte riktigt warför men det räckte med att se stället faktiskt. Bada kan wi göra nästa gång wi åker dit. Efter djungelpromenaden blew wi hungriga så wi åt på ett litet ställe som låg intill Emerald och det war jätte gott. Man borde werkligen äta oftare på såna där lite skabbigare ställen för det är där den bästa maten finns. Iallafall i Thailand, skulle ju knappast sätta mig på en skabbig restaurang i typ... Tyskland.


Efter det åkte wi in till Krabi Town för Rudy wille att wi skulle se butiken där en tjej gör äkta läderskor. Mikael hittade ett par i sin storlek och köpte dom för 700 baht. Några sandaler i min storlek fanns inte så jag beställde ett par. Dom ska wi in och hämta på fredag. Sen shoppade jag 3 par shorts a´ 100 baht. Jag prutade inte ens. Såna priser är det minsann inte inne i Ao Nang.


Poolbadade på eftermiddagen och kwällen spenderades med Rudy och Jose på hotellet.


Söt, men fruktanswärt skabbig och äcklig hundwalp utanför Hot springs


Hot Spring


Wid wägen möttes wi aw en liten katt som följde med oss hela wägen bort till Hot springs.
Han wa som en liten guide.


Wattenfallet wid hot spring


Hot spring
Mikael njuter. Rudy tog äwen bilder på mig och Mikael som han ska maila oss sen när dom har kommit
hem från Thailand.
Mangroweträd


Wackert, eller hur.


På wäg mot Emerald pool


Efter lite felkörningar war wi äntligen framme
Mysig stig inne i djungeln


Sista biten...


Emerald pool, äntligen


2000 baht i böter om man röker inom Emerald området


Mikaels nya lädertofflor som han köpte i Krabi Town


Snart är den här..


Will ta ett litet break från alla Thailandsdagböcker nu och skriwa aw mig om lite annat.
För warje dag som går tar wi ett steg närmare wåren, det känns warenda gång jag är ute på promenad med Hero. Idag fick jag t.o.m ta aw mig mössan för att jag war så warm. Underbart att slippa all snö och gå på ren och torr asfalt. När jag tänker efter så känns det inte som att den här wintern har warit så lång, trots att den faktiskt har det. Kan kanske bero på att wi war utomlands i 3 weckor, men så fort wårsolen tittar fram och snön sakta men säkert smälter så känns det som det inte alls war längesen det war sommar..
Jag blir så pirrig och glad när jag tänker på att snön snart är ett minne blott.

När det börjar lukta hundskit och gräs då wet man att wåren är på wäg.
Jag längtar efter...


Sponta grillningar


Utflykter


Wa dålig på Aquagolf


Dricka win i solen


Wa i skärgården, och bada EN gång..
Ha blandade känslor gällande mina fräknar


Wa på Trädgårn och dricka säsongsbaserade drycker


Sola och...


bada i Kwarsebo


Weta att en skinnjacka räcker äwen om den swenska sommaren kan wa SKITKALL.


Sommarmiddagar hos min syster


Roliga festligheter med bästaste Lisa


Konsert med bästa wännerna


Gå på alla sommarkalas


Fira midsommar ute i skärgården


och gå på lina


Day 15


Måndag 14 feb 2011


Efter frukosten runt 12, eftersom Mr Too war sen, åkte wi till Macro som är ett jätte stort köpcentrum enbart för thailändare. Tydligen så måste man ha ett medlemskort för att få handla där och det hade ju såklart Mr Too. Mr Too är en wimsig man i typ 45-årsåldern och enligt dom andra gästerna så har han nån slags bokstawssjukdom så han är jätte stirrig och har lite swårt att koncentrera sig på det han gör. Så denna handling tog säkert 2 timmar. Han är ganska dålig på engelska och hans uttal är ganska läspande så det är jätte swårt att förstå wad han säger när han wäl har kommit på wad han ska framföra. Det tog exempelwis 10 minuter för honom att wälja ut 2 paprikor, så ni kanske förstår hur lång tid det tog innan wi war klara eftersom wi skulle handla mat till 15 personer... Han irrade runt och glömde bort sin kundwagn, for fram o tillbaka mellan olika hyllor som en skållad råtta, pratade med sig själw, kände och klämde på allt han skulle handla m.m


Till kwällen handlade 2,3 kg red snapper, 1 kg jätteräkor, 2 kg musslor, massor aw kyckling, pommes, mängder aw frukt och grönsaker + mycket mer, för endast 310 KRONOR. Det får man ju fan knappt en middag för här hemma när man ska handla mat.


Hela marknaden war fenomenalt stor och precis ALLT fanns, speciellt alla godsaker från hawet. Jätte kul att man faktiskt fick följa med och se allt detta och wälja och wraka på allt man wille ha. Något som jag däremot inte gillade war alla kycklingar som låg utan fjädrar på en stor wagn uppe på warandra i en stor hög. Det såg ut som nåt ifrån förintelsen.


Efter Macro blew det en lugn dag wid poolen för klockan war lite för mycket för att åka ut till Railay. Senare på eftermiddagen gick wi bort till Rudy och Jose och satt där i ett par timmar och snackade skit. Dom hade köpt oss en liten present dagen till ära, en liten minibudda som representerade lycka. Gulligt, eller hur. Sen war det dags att gå hem och göra sig iordning inför wåran middags-fest.


Festen blew werkligen jätte lyckad och maten war superb. Mr Too fick hjälp aw en man som heter Mr New och han är en utaw dom bästa och mest kända kockarna i Thailand. Det är han som lagar mat åt kungafamiljen när dom är på besök i nedre Thailand. Så det kändes extra speciellt att han wille laga wåran mat.


Om ni tittar på bilderna nedan så ser ni ju hur mycket mat som dukades fram och det är inte ens ALLT wi köpte. Jag säger det igen, 310 KRONOR, helt OTROLIGT.


Det här war werkligen en kwäll att minnas, wi har nog aldrig haft en sån bra årsdag som denna. Denna kwäll har lagt ribban högt inför wåra kommande årsdagar..En annan hotellkatt, som INTE bajsade på wåran altan.
Fast Mikael wa ändå skeptisk och bestämde sig för att inte tycka om den ändå.


Buddan wi fick aw Rudy och Jose i förlowningspresent


Iordningjord inför kwällen


Mannen min


Nya klänningen


Folket börjar ramla in


Maten börjar radas upp


Mr New dekorerade räkorna som hjärtan


Jag och Mikael fick rosor och presenter aw wåra swenska grannar
Mr Too


Mr New och sin pistol..


Mr New, Mikael, jag och Mr Too


Jose och Rudy

Day 14


Söndag 13 feb 2011


Tog en longtailbåt ut till Railay beach idag. Det är snart dags för fullmåne så det war jätte mycket lågwatten, stranden såg enorm ut och folk kunde wada ut till bergen. Tycker inte om när det är lågwatten för strandbotten blir lite sämre och man får gå så himla långt ut för att kunna doppa sig. Planen war att wi skulle ligga ute på stranden till 15.00 idag och pressa gärnet men wi fixade inte wärmen så wi drog oss hemåt redan 13. Man får lite ångest när man är twungen att gömma sig för solen för man will ju wa så maximalt brun man bara kan bli när man åker hem, men som sagt, man will ju inte dö på kuppen. Redan wid kl 8 imorse war det 27 grader i skuggan.


Efter Railay tog wi en warsin aloewera massage borta hos Tik Tik. Superskönt men Mikael war jätte beswiken, kwinnan som masserade honom hade tagit i för kung och fosterland och det gjorde bara ont rakt igenom hela massagen. Jag tyckte att Mikael öwerdrew och ursäktade det hela med att hon antagligen tog i eftersom han är kille, men det spelade ingen roll, han war helt mör och öm efteråt och tyckte den där kwinnan war helt bäng. Han tyckte det kändes som att han hade betalat för att få stryk.


Efter massagen beställde jag mig en bananashake. Men den jag fick in såg ut som en milkshake för den smakade jätte mycket glass. Så jag gick bort och frågade fär säkerhetsskull om den innehöll glass, mjölk eller yoghurt men dom påstod att den INTE gjorde det. Så jag slurplade i mig lite mer, men war helt öwertygad om att den wisst innehöll glass. Ett par minuter senare får jag katastrof-ont i magen så wi fick gå hem. Wa snällt att dom ljuger när man faktiskt frågar en extra gång och förklarar att man är allergisk mot mjölkprodukter.


En annan fascinerande sak som händer här nere i wärmen är att all kroppsbehåring wäxer som ogräs. Redan efter 5 dagar hade mina ögonbryn wäxt ihop till ett M, benen är lurwiga och bikinilinjen är inte att leka med. Men det är ju bara att gilla läget och raka, för man will ju inte att det ska se ut som man har en död katt i bikinitrosorna.


När wi kom hem efter massagen kom holländarna förbi, wi bestämde att wi 4 skulle åka till Emerald pool och hot springs i Lam thap. Jag har ju tjatat på Mikael att jag will åka till Emerald pool men han har inte nappat tidigare, förens nu. Men Rudy hade hyrt en egen bil så då är det ju lite roligare att åka iwäg så man slipper trängas i en buss med 20 andra turister.


Wi har haft en liten hotellkatt utanför oss, och för ett par dagar sen gaw jag den några chips som den blew wäldigt förtjust i. Så när katten kom förbi idag så war jag ju såklart lika snäll denna gången och gaw den chips. Mikael tyckte att jag skulle låta katten wa och att jag absolut inte ska mata den för då kommer den bara tillbaka och will ha mer. Men jag struntade ju såklart i det. Själwklart får katten diarré medans den sitter på wåran altan och äter. Mikael blew INTE glad... Sen när jag warnade wåran granne om att katten har lite taskig mage berättade hon att den hade warit inne hos dom en annan dag och bajsat diarré i deras säng.


Innan wi skulle ut på stan satte wi oss nere wid hotellet och drack några öl med resten aw gänget. Efter det gick jag och Mikael till kwinnan med hunden Halo. Mikael rakade sig och jag gjorde pedikyr. Kwällen awslutades med buckets på Coconut bar.


Swettig men redo för Railay


Blå häger utanför Tonsai bay


Jag med min GLASS-SHAKE
Tummen ner, för Massaman. Maträtten som gjorde mig sjuk.
Klarade knappt aw att gå förbi skylten om dagarna.


Inga förpliktelserKonwersation mellan ett par äldre tanter som träffats på Long beach

- So what do you do in Sweden?
- We are pensionärer, we dont do anything.
Day 13

Lördag 12 feb 2011


Waknade wid 8 för att käka en tidig frukost. Idag kl 9 drar wi tillbaka till Ao Nang. Wi betalade för en hel wecka på Koh Lanta men kände att 5 nätter räcker, det war mycket roligare i Ao Nang och där hade wi ett betydligt bättre boende. Dom från Mountain paradise hörde aw sig till oss igår och sa att dom hade en ledig bungalow åt oss så det är ju perfekt, det war det wi hoppades på.


Fick skjuts aw en aw hotellpersonalen till minibuss-stationen. Själwklart fick wi wänta där ett bra tag så wi kom inte iwäg wid 9 som wi hade tänkt. Upptäckte sen att det war en lokal minibuss wi åkte i för jag och Mikael war dom enda turisterna som åkte med.


Lite senare klew en thailändsk tjej på minibussen. Efter att wi hade åkt ett tag stannade minibussen och en kwinna öppnade dörren och började skrika på tjejen. Tjejen satt kwar utan att warken säga nåt eller röra sig så bussen åkte widare. När wi började närma oss Krabi stannade wi utanför polisstationen och en bewäpnad polis klew in i bussen och började snacka. Jag hade då inte fattat hela den här incidenten med tjejen som klew på tidigare så jag förstod inte wem polisen pratade med. Helt plötsligt fick jag för mig att han pratade med mig och fick lite panik. Men då såg jag att tjejen längst bak började tjuta så efter mycket om och men så följde hon med polisen. Hon förskte nog rymma hemifrån eller så hade hon begått nåt brott. Men det wa faktiskt lite läskigt just för att man inte förstår språket. Sen är ju inte den Thailändska polisstyrkan kända för att wa Lasse Berghagen-mysiga heller.


Wäl i Krabi Town fick wi ta en taxi till Ao Nang. Hotellpersonalen blew jätte glada när dom såg att wi hade återwänt till deras hotell igen så wi fick en gratis natt aw dom + att dom hade fixat så wi fick samma bungalow som sist. Käkade lunch på hotellet, jag beställde watten och fick en öl. Pratar jag slarwig engelska eller tar dom bara för giwet att wi turister alltid dricker alkohol till maten?

Mikael pratade för första gången med en utaw dom andra hotellgästerna som också war där under wåran första wecka på hotellet och det wisade sig att han och hans fru kom samtidigt som oss men skulle stanna till 25 mars. Dom war från Holland och hette Rudy och Jose. Mikael berättade att wi war här på wåran bröllopsresa. Senare på kwällen kom Mr Too som är hotellägaren upp med en stor was med hyacinter och sa grattis till oss, han sa att om han hade wetat att wi war på wår bröllopsresa från första början hade wi fått blommorna redan första weckan när wi bodde där. Gud så himla gulligt aw dom. Det war Rudy som hade tjallat för honom att wi war på bröllopsresa. Detta blew början på en riktigt rolig sammanhållning mellan oss, hotellpersonalen, det holländska paret och Susan från Danmark.


Efter det tog wi en promenad ner på stan för lite shopping. Tog en drink i ett aw dom där kwarteren ni wet, på wårat faworitställe. Kwinnan som jobbar där blew så glad när hon såg oss och undrade wart wi hade hållit hus dom senaste 6 dagarna. Wisst att dom alltid är trewliga mot alla sina gäster och att dom är sjukt serwiceinriktade men dom har ju werkligen koll. Ikwäll spelade United så för att jag inte skulle dö aw tristess så spelade wi biljard samtidigt. Jag och Mikael är werkligen inte bra på biljard. Det tog öwer 1 timme innan wi hade fått ner alla bollarna... Wi hade tänkt awsluta wåran kwäll på Coconut Bar men det war proppfullt där inne så wi gick hem.


När wi kom hem gick wi ner till Mr Too och Rudy som satt nere wid restaurangen och pimplade öl. Wi hade bara tänkt sätta oss där en stund och snacka lite men wi blew kwar till kl 02. Wi bestämde att jag och Mikael skulle ställa till med lite fest på walentines day eftersom jag och Mikael firar 5-års förlowning. 5-års förlowning i Holland är jätte stort och kallas luschtrum eller nåt liknande. Man firar bara det wart 5e år i Holland, så Rudy tyckte werkligen att wi skulle fira det med dunder och brak. Senare på kwällen kom äwen Susan från Danmark, äwen hon war jätte trewlig, så wi bjöd in henne till wåran kommande fest. Så på måndag ska jag och Mikael åka in till Krabi Town med Mr Too och handla mat till festen.Här ser man en weckas skillnad på nagellacket. Höger fot är nymålad och den till wänster har blekts aw solen, på bara en wecka. Pappa trodde att detta war Mikaels fötter, wet inte om jag ska ta det som en komplimang..


Blommorna wi fick aw Mr Too, som Jose hade arrangerat.


En snutti-plutt bild på det


Biljard på Sea bar
Mikael fick ett blomhalsband aw mig. Själwklart köpte han ett åt mig efter det, men den bilden will jag inte dela med mig här på bloggen för jag ser ut som en hamster som har stått i drag med början på ögoninflamation..


Mr Too och Rudy


Sen kom Susan, aka Marie Fredriksson


Day 12

Fredag 11 feb 2011


Sow lite längre idag, käkade en lugn frukost. Slappade hela förmiddagen då wi kände oss lite mätta på solen. Började kolla på Det okända på Mikaels iphone men somnade ifrån. Börjar fundera på om wi har löss i wår bungalow för wi är helt sönderbitna warje morgon. Antingen det eller så är det helt enkelt myggen. Eller småmyror.


Käkade lunch på hotellet. Idag fuskade jag för första gången, jag beställde in pasta bolognese trots att jag inte tål pasta.. Jag tänkte att det kunde wa wärt att få lite diarré bara jag fick unna mig lite pasta. Pastan och köttfärssåsen jag fick in war MICRAD, det märktes wäldigt wäl eftersom spagettin war helt stel och Mikaels wårrullar war djupfrysta i mitten. Denna lunch war under all kritik. Denna lunch war absolut inte wärt den diarrén som jag fick senare på dagen. Hur fan kan man serwera micrad mat till sina egna hotellgäster? Will också påpeka att jag hatar att bajsa när det är öwer 40 grader warmt.


Hittade en pytteliten bajskorw jämter min tandborste idag. Antog först att det måste ha warit en liten mus som hade skitit där, men wi fick sen höra att det antagligen war en geckoödla.


Slappade äwen hela dagen, handlade dricka på ICA Nära och wi war totalt genomblöta aw swett när wi kom hem. Efter det tog wi en drink på Jaroys kitchen för att säga hejdå eftersom wi åker tillbaka till Ao Nang imorgon. Efter att wi hade förklarat för dom att wi inte skulle komma till deras ställe fler gånger så säger dom -okey, see you tomorrow. Så jag antar att deras engelskakunskaper inte wa aw bästa kwalitét.


Efter det gick wi till Sans bar för drinkar och käk, maten war hysteriskt god och den awnjöts i en liten bambu-hydda nere wid stranden. Wi har i flera dagars tid pratat om att wi wille gå till Black and White bar, men aw någon anledning blew det aldrig aw, tills ikwäll. Stannade där på wägen hem eftersom wi bor brewid och det wisade sig wara wärsta softa stället med skön musik, flummig bartender som antagligen hade rökt typ 7 jointar för mycket och trewliga stammisar. Det war en snubbe från Finland, Fiona från England och Stan från Kanada. Synd att wi inte hade satt oss där tidigare, för den baren war mycket roligare än att sitta borta på Sans bar.


Efter typ 3 starka Gin o Tonic kände wi att det war dags att dra hem för wi war twungna att packa. Minibussen går klockan 9 imorgonbitti.

Exakt 7 dagar kwar till fullmåne
Stan och Mikael på Black and White bar
Finnen, Fiona och Stan


Bartendern, glad som få, smal som ett streck, hög som ett hus..


Syns det att Mikael har solat i långa badshorts? Nästa år ska han skaffa sig ett par y-fronts badkalsonger.
Day 11


Torsdag 10 feb 2011


Gick bort till Lasse och Marianne på stranden, dom hade bokat 2 solstolar åt oss. Idag war det warmaste dagen hittills och jag höll mig mest under parasollet. Wi badade typ war 10e minut för att inte dö i wärmen. Jag har fan skit swårt att pressa i solen när det är så här warmt. Käkade lunch på Nakara. Jag beställde Kao pad och bad om att få sweet and sour sås till men fick istället kao pad OCH kyckling i sweet and soursås. Mikael to the rescue, han fick äta upp maträtt nr 2 trots att han redan hade ätit en tonfisksallad.


Drog till Jaroys efter stranden, dom blew lika glada som wanligt när dom såg oss. Dom bjöd oss på chips, on the house. Efter dusch, slapp, kortspel och Margitas kwarlämnade Gin gick wi bort till Jaroys igen. Wi bröt trenden och beställde in pomme den här gången, dom blew helt öwerlyckliga när wi bad om aatt få lite mat. Tror inte dom får anwända köket så ofta.. Dom gaw oss också ett klurigt spel som wi kunde sysselsätta oss med. Wi lyckades inte lösa det så wi bad mannen wisa. Det war ju såklart hur simpelt som helst att få isär delarna. Tröga swenskar... När wi gick hem igen hittade wi en skitstor kackerlacka i duschen, den wa säkert 5 cm. Mikael fick äran att slå ihjäl den med min flipflop-toffla. Tycker inte om att döda djur men när det kommer till kackerlackor så får jag ALDRIG dåligt samwete efter att ett sånt mord har begåtts..


På kwällen tog wi en tuktuk in till Saladan. Denna gång shoppade wi ganska mycket, hittade bl.a födelsedagspresent till Wiggo och Oliwer. Tywärr war det så himla kwawt och warmt den här kwällen så wi drog oss hemåt redan wid 21. Awslutade kwällen på Sans Bar som wanligt, klockan 23 drog wi hemåt. Man pallar werkligen inte så mycket när det är så här warmt. När wi kom hem war mastodont kackerlackan borta, så wi antog att wi hade fixat middag till nån ödla. Så snällt aw oss.Wärldens bästa Mikael
Min underbara Gin-slatt som Margita lämnade kwar till mig


Jaroys kitchen


Kluriga spelet


Mysig belysning som dom har gjort aw wanliga plasthinkar


Puss


Sans Bar
Bästa bilden. Största drinken, sämsta hållningen, rödaste näsan!!Nya bikinin som shoppades inne i Saladan. Bikinitrosorna wågade jag aldrig anwända eftersom jag war rädd att dom skulle bli genomskinliga...


Day 9-10


Tisdag 8 feb 2011

Första natten i wåran lyxiga bungalow gick bra. Tack ware nätet.. Trots att sängarna är stenhårda som klinkers så sow wi bra. Bra frukost på hotellet, wi har fastnat för deras färska apelsinjuice och fried egg. Trewlig personal framför allt, förutom att det tog ca 10 minuter för mig att förklara WARFÖR jag hade med mig eget bröd från Sweige. Dom har lite swårt att få grepp om mina intolleranser här nere i Thailandet.


Solen och wärmen är mer påtaglig här än i Ao Nang, fast å andra sidan wet man att det bara blir warmare och warmare för war dag som går. Idag på stranden fick wi massor aw brännblåsor, jag fick på nyckelbenen och Mikael fick öwer hela ryggen. Efter stranden gick wi som wi tidigare bestämt till Jaroys kitchen för en Singa och en Gin och tonic.


Wid kl 18 tog wi en tuktuk bort till Ulf och Magita. Egentligen är det bara 10 minuters promenad på stranden bort till deras hotell men wi kände för att ta en tuktuk så wi kunde fläkta bort allt swett. Hos Ulf och Margita tog wi ett par drinkar ihop med Lasse och Marianne sen blew det att åka flak in till Saladan.


Där käkade wi på en mysig restaurang ute på en brygga. Jag beställde paneng med kyckling eftersom den wa rätt mild sist jag åt den. När wi wäl fick in wåra maträtter så sa dom inte wad det war på tallrikarna utan wi fick chansa själwa. Lasse hade beställt sweet and sour så han tog en tallrik som han trodde wa hans rätt. Han började äta och tyckte att den här sweet and sour-rätten war det starkaste han hade ätit någonsin, han led nästan. Sen kom restan aw maten in och jag tyckte inte att jag såg min paneng nånstans så jag frågade wart min rätt hade tagit wägen... då pekar hon på Lasses tallrik... Så han hade råkat ta min mat och det är jag jäwligt tacksam för med tanke på hur starkt det tydligen wa.


Eftersom det tog öwer 1 timme att få in maten så blew det inte så mycket shopping. Lyckades köpa 2 sjalar som jag inte lyckades pruta ner tillräckligt, men äwen om man inte prutar så är priset ändå billigt. Klockan hann bli ganska mycket och dom började mer eller mindre plocka ihop sina stånd, så wi tog ett flak hem igen.


När wi kom hem gick wi bort till Sans Bar och tog oss warsin drink, men wi war på tok för sega så wi orkade inte dricka upp. Testade en banana chi chi för första gången och den war superb, lite för stark kanske, men jag har memorerat ingredienserna så jag kan göra den sen hemma i Swerige.


När jag skulle gå och lägga mig känner jag hur nåt kryper i mina trosor, precis uppe wid troskanten... Det war EN SKALBAGGE. Förstår ni nu hur wi bor...Död blåsfisk
Middag inne i Saladan


Gång mellan 2 olika restauranger. Fungerar tydligen som förwaringslager också.
Fireshow

Den här dagen blew det inte så många bilder, därför lägger jag upp dagbok nummer 10 i detta inlägg också.


Onsdag 9 feb 2011

Waknade upp trötta som fan. Är dessutom så förbannat myggbiten. Stora maffiga bett på båda benen och betten på fötterna kliar nåt öwerjäwligt. Det blir ju inga små bett som man får utaw dom swenska myggorna utan här får man nästan bölder och man kan se hur jäkla mycket klimedel dom sprutar in.


Idag är det sista dagen med Ulf och Margita eftersom dom åker hem inatt kl 05.00. Dagen bjöd på rätt mycket moln men sen blew det sjuukt warmt, wi tippade på att wattentempen låg på typ 33 grader om inte mer. Efter stranden tog wi en öl och en GT på Jaroys kitchen.


Fler brännblåsor idag, hoppas dom lägger sig. Idag är det så warmt så man wet inte wart man ska ta wägen. Känner mig dock inte så brun som jag hade hoppats på wid den här tidpunkten, men så är det wäl när man öser solskyddsfaktor 30 öwer hela kroppen. Men jag drar hellre på hög solskyddsfaktor och solar försiktigt så brännan håller längre när man wäl kommer hem. Ansiktet blir dock inte så brunt, det blir bara fräknigt.


Idag mailade wi Mountain paradise för att kolla om dom har någon ledig bungalow till oss eftersom wi will komma tillbaka till deras ställe igen. Först tänkte wi boka in på nåt lite lyxigare sista weckan, men wi will werkligen tillbaka till deras hotell. Det war nära main street men ändå awsides. Härlig personal och inte så öwerdriwet mycket folk eftersom dom bara har 15 bungalows.


Sista kwällen käkade wi ihop med Ulf, Margita, Lasse och Marianne på restaurangen brewid Sans Bar. Jag beställde in stek med bearnaisesås. Steken war faktiskt jätte god, bean mindre god. Men jag fick ju typ in en hel gris på tallriken, så jag orkade bara äta upp en tredjedel. Där wi satt war det tydligen ett BB för rödmyror så det kryllade aw små myrbebisar öwerallt i sanden och helt plötsligt märker jag hur ont det gör på foten. När jag tittar ner på foten sitter det typ 10 små myrungar och biter mig. Det låter ju töntigt men det gjorde så fruktanswärt ont, foten wärkte och dunkade hela kwällen efter det. Hur kan så små djur orsaka sån smärta..

En sak som jag har lärt mig under dessa dagar på Koh Lanta är att kissa stående. Tack ware Margita. Wi gick in på samma dass och hon kunde ju inte FÖRSTÅ hur jag kunde sätta ner rumpan på dom där dassringarna så hon fick mig att kissa i luften. I början tyckte jag det war skit swårt för jag fick kramp i benen och koncentrationsswårigheter men Margita stod brewid och hejade på, så tillslut gick det. Efter det kommer jag aldrig mer sätta ner rumpan på nån toalett utomlands. Tack Margita. Jag undrar hur många discopinkar man har gjort här nere för det finns nästan aldrig papper på toaletterna. Nästa resa ska jag alltid ha med mig en toarulle i wäskan.


Awslutade kwällen på Sans Bar, introducerade banana chic chi för Margita och Marianne och dom tyckte också den war god. Sen tackade dom för sig och wi sa hejdå till warandra. Mikael och jag stannade kwar i hyddan och tog en warsin drink till, sen promenerade wi hemåt
.

Man behöwer inte trängas när man badar i hawet


Jag försöker bli lika brun som Margita..


Margita passar på att njuta aw strandliwet innan det är dags att åka hem till kalla Swerige


Det gjorde äwen swärfar


Gruppbild är ett måste när man ses så här på andra sidan jordklotet


Jaroys kitchen
Restaurangägarnas söta dotter
Här sitter jag och dricker fesljummen baccardi breezer
Lasse och Marianne


Swärfar


Margita gör sin klassiska pose
RSS 2.0