Bishop Arms/Black and white


Det har varit ett par fartfyllda dagar, i torsdagskväll kom Adde till Norrköping och vi fick äran att ha honom som nattgäst. Alltid lika kul med besök. Om man bortser från en liten detalj... the morning-poop.

På fredag morgon kom pappa förbi och drack kaffe/åt frukost med mig och Adde. Efter det kom Kimma hit för att hälsa på Adde (inte mig). På kvällen bestämde vi oss för att dra till Bishop för ett par öl. Längesen vi gick ut tillsammans. Mötte upp trevligt folk på Bishop, bl.a Micke, Rauken och Jeppe.

I lördags var det fullt hus här hemma. Mikael, Micke, Adde, Ricky och Matte var här hemma och kollade på fotboll. I nästan samma ögonblick rasade även Pappa och Anneli in. Tur att man bor stort.
På kvällen kom Figge och Ullis hit. Dom hade med sig en inflyttningspresent, tack snälla ni! Och även en jätte god skagenröra och kex som vi skulle mumsa på innan maten.

På söndagen var det dags för söndagsmiddag hos mamma ihop med Mikael, Adde, syrran och Kalle. Alltid lika gott!

Här kommer lite bilder från helgen!
























Bulgarien x3


Bilder från mina 3 resor till Bulgarien. Det var min första resa med kompisar och vi var precis 18 år fyllda (förutom TeWe som bara var 17). Andra resan gjorde jag med Kimpa och sist jag var i Bulgarien var med Mikael.
















Resan med Kimpa innefattar inte många bilder, för jag köpte inte film till kameran förens i slutet av resan..
På den tiden var det inte så vanligt med digitalkameror...






















Vitt kök!


Efter mycket spill, kladd och massor av jobb så är köksgruppen äntligen vit!
Vita väggar kvarstår... Mera jobb...


Thailand -09 och -11


Är så trött på detta regn och blask. Det blir ju inte roligare när man har hund heller. Normalt sett när man inte har hund så behöver man ju inte gå ut när det regnar och blåser, men med hund så har man inget val. Hero är ju för stor för kattlådan så det är ingen idé att försöka lära honom att använda den ändå.
Blöt hund luktar stjärt.
Hade mer än gärna åkt utomlands nu, eller snart åtminstone, men det ser inte så ljust ut. Det får bli ett senare nöje. Thailand är vårat absoluta favorit resmål och jag kan nog aldrig stirra mig trött på våra semesterbilder. Både ifrån Thailand och från andra härliga resmål.
Här kommer en bildbomd från Thailand 2009 och 2011.









































Wordfeud!


Nu när man spelar WF så innebär det en hel del chattande. Både med folk man känner och inte känner.
Mikael chattar till exempel med en tjej från Göteborg.

- Mikael, jag stör mig faktiskt lite över att du chattar med den där tjejen..
- Men vadå? Du chattar ju med killar?
- Ja men det stör mig inte.

Bilder har inget med inlägget att göra.



Udda reklam..


Ska det här va en bra reklambild? Visst att ögonfransarna är jätte fake som man ser på reklamen på tv men det här är väl ändå under all kritik?
Dom kunde väl ha kammat ut dom åtminstone?! Helt trassliga.
Denna mascara verkar:
INTE va klumpfri
Inte lätt att använda
Den ger inte oändligt långa ögonfransar
Och nu är frågan "Are we worth this?"


Tråkig blogg?


Mikael tycker att min blogg har blivit tråkig, att den inte håller samma standard som förr.
Man kan ju säga att det är mycket som inte håller samma standard som förr.
Exempelvis min hy.. Den har blivit som ett sandpapper, rakning av ben håller heller inte samma klass som förr. Kanske för att rakning inte är lika roligt så här års??
Men idag ska jag peela mig, raka benen och sola med Lisa. Slå på stort helt enkelt.
Sen ska vi dricka strawberry daiquiris och få på snygg-nyllena! Ju mer man dricker desto snyggare blir man ju. Eller är det dom andra som blir snyggare?

Tycker vädret är förövrigt skit, man vet inte hur man ska klä sig. Vårat förråd ser ut som skit och vi har dessvärre inte lyckats lokalisera min tjocka jacka, inga mössor eller vantar.

Ikväll blir det fest hos Spetz, kommer antagligen frysa ihjäl.

Björnfitta på huvudet, skulle nog ha köpt den vid närmare eftertanke!


Elak frisör


Vem klipper sitt barn så här? Va det frissan som va elak eller mina föräldrar? Alla mina kompisar hade långt fint hår, ibland t.o.m lockigt. Jag såg ut så här. Och den här frisyren tvingades jag ha från det att jag fick hår på knoppen tills jag va fem.


Poor poor me..


Har man slösat för mycket pengar så har man inte råd att träna.. Då får man bli tjock och klen istället. Det är så bra att skylla på pengabrist när den riktiga orsaken är man egentligen inte vill.. Men nu är man ju schysst och ställer upp för laget, snäll som man är.


Knack knack!


Knack, knack...
- Mikael! Hero kan backa!
- Ja?
- Ja asså han backar när vi går fot.
- Okej?
- Ja, jätte duktig ju?!
- Johanna...
- Ja?
- Jag sitter och bajsar!
- Ok. Vi snackar sen då..

Idag har jag haft världens problem med min förbannade visdomstand. Hur lång tid tar det för dom att växa upp? Önskar att jag inte hade fått några alls.
Förutom att jag har ojat mig över min tand så har jag börjat måla om köksmöblerna här hemma.
Det blir riktigt fint!
Sen ska bara väggarna bli vita också..



Klippa sig?


Kan inte bestämma mig hur jag ska göra med mitt hår... Skulle behöva kapa hälften men är ju nöjd med längden på håret nu. Det här är typ ända vettiga bilden på mig När jag har kort hår... På dom andra bilderna ser håret jätte platt och trist ut. Så frågan är ju om jag ska ha denna frisyr i åtanke eller kolla på dom andra bilderna och inse att jag är ful i kort hår?


Lemon collar!


Nu har jag äntligen vunnit ett antiskall halsband till Hero som har börjat tokskälla så fort vi lämnar honom. Jag kan inte ens gå ner till tvättstugan eller slänga soporna. Han skäller aldrig annars, har heller aldrig gjort. Inte ens åt andra hundar. Förutom när han leker med sin syster och mamma.
Så nu ska vi testa detta så fort det dimper ner i brevlådan. Vi ska börja med att bara gå ut några minuter och se hur mycket han skäller med halsbandet på. Om han är smart så kopplar han ganska fort att citronlukten uppstår när han skäller.
Jätte många har tipsat oss om detta så nu håller vi tummarna!


Spansk afton


Igår var vi bjudna hem till Ullis och Figge på spansk afton. Maten var helt otroligt god, likaså drycken. Däremot tvingade dom mig att smaka en mussla.. Jag och Figge tog en varsin samtidigt som stöd för varandra då han inte heller gillar musslor. Seriöst, jag hade kunnat tugga på den i evigheter. Olika mjuka delar och konstig smak trots att jag hade dränkt den i aioli. Tillslut fick jag skölja ner den med en rejäl klunk Sangria. Helt ärligt så tycker jag att musslor ser ut som en vulva.. Kan ha varit därför jag hade lite svårt att svälja ner den.
Stort tack till min syster som va Herovakt över natten!! <3

Bilder från kvällen:



Ny frisör?


Hit ska Mikael gå nästa gång han ska klippa sig har jag bestämt. Vet inte om det beror på killen till vänsters lugg eller om det beror på den andra killens klädsel (läs hängslen).


Sangria-kväll!


Nu är äntligen fredagen förbi. Nya friska tag idag, för ikväll är det Sangria-kväll hos Berg/Persson. Vi ska va där om 4,5 timme och hon har redan börjat laga maten och uppmuntrat oss till att ha stretchbyxor på oss.
Kan bli spännande! Frågan är ju om vi ska äta mycket mat eller dricka mycket Sangria? Hoppas på både och.

Fina värdparet som står för kvällens bravader:


Mobbad.


Kan nog va min tråkigaste fredag på väldigt länge. Mikael är ute och festar med jobbet och jag sitter här i soffan och glor. Kvällens höjdpunkt var när mamma kom förbi så jag kunde få snacka med någon. Hon va så hes så hon kunde knappt prata och när hon väl sa nåt så kunde jag bara uppfatta vart tredje ord.
Min dag har bestått av disk, matlagning som var jätte äcklig eftersom det var massor av broskbitar i baconet. Det är väl inget brosk på bacon?? Sen har jag målat naglarna och spelat wordfeud... Sjukt produktiv dag.
För en stund sen upptäckte jag att jag hade ätit mögligt bröd också.

Nu sitter jag här i soffan och glor. Ursäkta, men gick det inte massa bra på tvn förr på fredagar? Tyckte jämt att jag missade massa bra program när jag skulle ut och festa om fredagarna. Men nu när jag väl sitter hemma finns inget bra att titta på. Känns som hela tv-tablån hånar mig när jag kollat igenom kvällens program.

Nu är det knappt någon som lägger på wordfeud heller. Antar att dom har bättre saker för sig en fredag..

Borde skaffa barn så jag har nåt att pyssla med. Den kommer ju aldrig välja bort mig för något roligare. Inte förens den fyller 14 åtminstone.

Dagens mest spännande samtalsämne:


Bilder från La Uva


Råkade trycka fel och fick bara med en bild från kvällen... Vi passade även på att gratulera Marie i efterskott när vi alla fyra för en gång skull va samlade. Presentkort på Make up store så hon kan bli sminkad till sitt bröllop!
Här kommer resten av bilderna.



Födelsedagsfirande x 2


Igår var jag, Lisa, Carro och Marie på La Uva och käkade. Dom käkade tapas medans jag, utbölingen, valde paprikamarinerad kyckling. Jätte gott och jätte bra service!
Kvällen bestod både av skratt och gråt, men mest skratt som tur va.
Kvällen blev lagom lång och vi funderade på att gå in på Saliga Munken men insåg att det inte skulle va så kul för Lisa som hade bilen med sig.


La Uva


Idag är det dags för hundbruksklubben igen. Kan ju knappast gå sämre än vad det gjorde i fredags.. Hero sket totalt i mig, jag försökte va kul, peta, prata med gäll röst. ALLT! Tillslut va jag så frustrerad att jag nästan började tjuta. Godis funkade inte, det va mer spännande att lukta på gräsmattan på alla gamla kissfläckar än att lyssna på matte. Men sen insåg vi att leksaker är ju kul så nu har jag köpt en rolig pip.

Ikväll ska mina fina tjejer ta med mig ut på min födelsedagsmiddag jag fick av dom i present! Kvällen kommer spenderas på La Uva.


Romantiskt bad?

I fredags bestämde vi oss för att bada badkar ihop. För det första så är det inget fräs i kranen så det tog typ 100 år att tappa upp vattnet. Och i vanlig ordning tappade vi upp för mycket vatten så det nästan blev översvämning.
Men innan vi kom till skott med badningen stod Mikael upp i ca 3 minuter och klagade över att det var för varmt vatten medans jag satt ner och väntade på att han skulle sätta sig så vattnet skulle höjas...

Hero satt bredvid och flåsade som en tok och ville mer än gärna äta bubbelskum men fick nöja sig med att slicka husse på armen som gång på gång sa "Sluta Hero, det känns inte bra det här!".
Efter en liten stund inser vi att vi måste tappa ut lite vatten (Mikael fick äran att sitta på badkarsknoppen) eftersom det forsade över.
När vi hade tappat ut lite vatten så får inte Mikael i knoppen igen utan nivån sjunker och sjunker för fullt och det blir kallare och kallare..

När Mikael väl fick dit knoppen så hade vi båda typ tappat lusten så då gick vi upp.

Vi kom överens om att det hela inte var speciellt romantiskt, med definitivt mysigt och trångt.


Oktober


Laddade ner blogg.se´s app och det var ju hur smidigt som helst men nu funkar det inte. När tekniska saker inte fungerar utan anledning blir jag vansinnig! Så nu får jag sitta vid datan och blogg istället. Förr tyckte man det var stenålders-varning när man satt vid en stationär data men nu känns det nästan likadant om man sitter vid en laptop. Vad skulle jag ta mig till utan min iphone? Tänkte bjuda på lite oktober bilder från dom gångna åren..

2010


Reunion med kbg-brudarna hos Asja i Sthlm.
Asja, TeWe, Pus & knul, PP och Kalazic









2009


Samma månad 2009 hade vi våran första reunion fast hos mig. Klara och TeWe dock inte komma.


Nicke tillhörde ju kbg-gänget så han fick också komma. Honom hade jag inte sett på flera flera år.


Jänet


PP


Tjejfest hos Evelina


Det dracks Kallt och Varmt hela kvällen


Systeryster

2008

Plockfest hos syrran. Wilma gör mig fin i håret










Mikael hade färgat luggen kvällen till ära...

Märker nu när man går igenom alla gamla album att man festar betydligt mindre ju kallare det blir ute. Eller så har jag helt enkelt inte dokumenterat så bra... Dom flesta festerna vi hade förr var poker-fester och dom korten är ju inte så jätte upphetsande kanske. Alla sitter bara och ser sura ut.



Bloppis!!!


Håll i er, dom är äntligen till salu! Riktigt gutt igångna, skön och utsliten sula och lite AC-hål här och var.
Lägg ett bud, högstbjudande blir den lyckliga vinnaren. Jag står inte för frakten.


Hundbruksklubben!

Idag ska jag ta med mig den här stabila hunden på träning för första gången. Han ser otroligt peppad ut!!


Stygnen är väck!

Äntligen! Nu ska bara svullnaden lägga sig och blåmärkena försvinna.


Müsli

Jag har ju nu börjat mitt super sunda liv (läs börjat äta bättre frukost) sen 1 vecka tillbaka. Började med havregrynsgröt med frukt och kanel. Första morgonen gick det förvånansvärt bra, åt upp nästan allt. Men havregrynsgröt kommer nog ändå alltid va pensionärs-käk enligt mig.
Konsistensen är en blandning av kroppkaka och en blöt ragga (raggmunk heter tydligen ragga i singular enligt Hynne).

Idag har jag testat på naturell yoghurt med hallon, blåbär och mango. Mango är ju alltid sjukt gott, men hallon kommer jag aldrig mer äta. Kärnorna slår läger i tänderna och går inte att bli av med!!
Sen den glutenfria müslin, vilket skämt. Ser precis ut som Lukas hamstermat och smakar säkert likadant. (smakade såklart aldrig) så det kommer nog bli svårt att vänja sig vid.
Sådär, nu har jag informerat alla mina 1000 läsare om mina frukost-problem, jag vet ju att ni har varit sjukt nyfikna..


Hårigt värre!

När man ser ut så här på byxorna, funderar man starkt på att raka husdjuren. För alltid. Vi snittar typ 2 klädrollar i veckan. Tänk va mycket roligare man skulle kunna ha för dom pengarna. En rollning tar ca 5 min, det är 35 min i veckan. 140 min i månaden. Längre än så kan jag inte räkna i huvudet. Men det är många timmar per år kan vi ju iallafall konstatera.


Ullis kan!

Idag mötte jag upp Ullis. Vi gick till HM och köpte hårfärg till mig. En viss bloggare hade skrivit om en bra produkt som Ullis tipsade mig om, och bloggaren hade rätt! Det blev riktigt bra. Det är bättre att gå till Ullis och fixa håret än till frissan. Ullis är mycket roligare och hon ger god service :) Hon fixade fina lockar i mitt hår när vi var klara. Inte ens blåsa håret behövde jag göra själv. Tack för hjälpen Ullis!


Hatt och glajjer!


I lördags hade jag och Lisa en liten tjejfest med temat "Hatt och glasögon". Vi var inte så många men det var sjukt kul för det. Har nu lärt mig vilka man ska bjuda i fortsättningen... Är så jävla trött på folk som inte kan osa! hur svårt kan det vara på en skala? Attend, not attending. Svårare än så är det ju inte. Det var visserligen en del som inte osade på inbjudan men som åtminstonde osade till mig personligen.

Här kommer lite bilder från kvällen!


Mina jätte snygga glasögon, som jag sen tappade nånstans på dansgolvet..


Jag i min fina hatt, som jag sen antingen glömde på krogen eller i taxin... alternativt att någon stal den då okända människor skulle prova den hela tiden...


Fina Lisa som var min partner in crime för kvällens event.




Strawberry daiquiri med knappt någon Sprite i


Jennifer hade dom coolaste glajjerna. Obehagligt snygga!


Bettan va som vanligt taggad!


Fina Ullis i sin pappas gamla mössa!


Carro va även på plats!










Vad gör Bettina?






Hugo´s




RSS 2.0