En till trappa Johanna, EN TILL!

Jag och Mikael har börjat exprimentera i köket. Vårat mål är att göra goda pastasåser..

Mikael huvudingredienser (denna pastasås äter inte jag) är champinjoner, lök, korv och jalapenos, så hans mål är alltså att mixtra med

såsen. igår var det tomat och basilika, idag ska det vara chili och paprika istället.

Jag därimot har ALLTID purjolök som huvudingrediens ihop med lite annat smått och gott. Men idag gjorde jag misstaget att ha "franska örter" i såsen.

Största misstaget ever. Pastasåsen var så oerhört äcklig! Jag grät nästan när jag åt.. Så här sitter jag.. äcklad och hungrig på samma gång!


Stora projekt pågår här hemma. Idag har jag målat en hylla som sedan blev en smidig och bra skohylla i hallen. Men det största projektet är att måla om sängen. Än så länge har jag bara målat 3 lådor.. Det kommer alltså ta väldigt väldigt långt tid. Men det blir riktigt riktigt snyggt. Kakaobrun. Nice!


Idag var vi i Katrineholm med Belarius och Zelda. Belarius ögonspeglades, testikellkollades och gjorde en navelbråckskoll. Även Zelda kollade navelbråck. När vi ändå var i farten så bad vi dom klippa ner klorna riktigt ordentligt på dom båda. Eftersom Belarius ska para sig med Amber så får han inte ha vassa klor.

Sen vill jag bara tillägga, Katrineholm är en redig håla!


Idag har jag gjort bort mig 2 ggr. Den ena grejen vill jag inte ens ta upp här eftersom det var så fruktansvärt.

När jag hade varit nere i tvättstugan förut så gick jag i mina egna tankar uppför trapporna.. funderade på om man kanske skulle montera ihop en skohylla ihop med grannen som man kunde ha utanför dörrarna, ganska praktiskt tänkte jag eftersom det snart blir vinter å allt. Stannar vid min dörr och börjar titta mig omkring ifall det skulle funka med tanke på avståndet mellan dörrarna.. Aja, tänkte jag och gick in.. I FEL LÄGENHET! Hade alltså klivit in till grannen under. "S. Sjanic". Jaha, där satt han i soffan i bara kalsonger och T-shirt.. Såg aningen förvånad över att jag stod där. Den första tanken som slog mig var "Nämen, vi har väl ingen sån här hallmatta heller?!" Näe, precis, det har vi INTE! Fasen så genant. "OJ FÖRLÅT!" sa jag bara och sprang upp till mig. Jag borde skaffa en GPS, så jag inte går vilse fler gånger. Detta har liksom hänt förut, fast för många år sedan..


Ihelgen blir det partaj hemma hos Ida. Mikael ska ha fotbollskrök med grabbarna här hemma, så då passar det bra att inte vara hemma. Fotboll är väl inte mitt största intresse om man säger så.


Nu ska jag fortsätta att måla på sängen, så den blir klar nångång!

Föresten, min Hynne kommer kanske upp på besök nu i höst. Skulle va RIKTIGT nice!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0