Klart man bakar pepparkakor i september!

Har lite ångest över vädret. Kan inte smälta att hösten redan är här. Hur många underbart varma sommarkvällar bjöds det på i år? Inte alls många. Antingen regnade det eller så var det så äckligt kvavt att man inte visste vart man skulle ta vägen.
Ett tag under den mest kvava tiden kunde vi inte sova i sovrummet, på tok för hett! Vad gjorde fläkten då? blåste oss lite lätt under fötterna, jo jag tackar ja.. Så vi sov i vardagrummet. Mikael på soffan och jag på madrass. Vi skapade oss en camping-feeling. Då kändes det lite bättre. Det som var värst att sova där ute var att alla äckliga djur som kryper in till oss från balkongen gillade att krypa omrking på väggarna i vardagsrummet. Så jag låg med ficklampa och spanade efter obehagliga djur i flera timmar.. Vi hade "vårtbitar invasion", äckligaste djuren there is. Men varför heter dom så? Biter dom bara folk som har vårtor eller?

Längtar till min och Mikaels julkväll. Vi ska dra ner alla persienner och föreställa oss snö utanför fönstrena. Äta apelsiner, fantisera om dom RIKTIGA julapelsinerna, baka pepparkakor, dricka glögg och se på "Tomten är far till alla barnen". Dra igång fläkten på max, ana den bittra kylan utomhus och bädda ner oss i filtar.
Kärlek på hög nivå!


Snart kommer älsklingen hem.
Te, vindruvor och kanske "knocked up"?
Hur som haver så ska vi hångla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0