Jag gillar ju laktos

En sak jag har tänkt på.. När man köper hem mjölk eller juice eller någon annan sorts drickbar vätska som har en sån där perforerings-plugg som man ska slita loss. Hur kommer det sig då, att hur man än sliter bort den där perforeringen, så hamnar ALLTID den där lilla droppen som skvätts iväg I ÖGAT? Varenda gång, det slår aldrig fel!


En annan grej som jag också har funderat lite på, och vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag hörde för längesen att man SKA använda bh för att behålla sin fasthet i bysten. För om man går utan bh så har bysten inget stöd utan känner självklart av tyngdlagen och dras därför neråt tillslut. Men nu har dom kommit på att man INTE ska använda bh, om man inte har väldigt stor byst då. Diskuterade detta med mamma, jag undrade hur stor byst ska man ha för att det ska anses vara bh-lämpligt? Svaret jag fick var, "det vet jag inte, men jag vet att om man har så små tuttisar som du har, så behöver man nog ingen bh"

Så nu vet jag inte vad jag ska göra i förebyggande syfte, ska jag lita på det jag hörde för ett par år sedan eller ska jag uppdatera mig till den "nya" upptäckten? Sluta spekulera i sånna här saker, får man hängtuttar så får man. Forska om canser, aids, hiv eller något annat som VERKLIGEN är viktigt. Jag blir ju snurrig.

Eller alla dessa bantingtips överallt "ät dig smal", "ät ett mål mindre, tappa 5 kg i veckan", "Ät bara grönt!", "Ät bara kött och få beach-kroppen till sommaren" oj oj oj, mitt huvud.

Så om man tänker efter så borde ju egentligen alla vara smala då. Ibland äter man mycket kött, ibland mycket grönsaker, ibland missar man ett mål o.s.v, men ändå lider så många människor av fettma.

Läste i en tidning på ryggakuten som en läkare hade skrivit, självklart om viktminskning (vad annars?) Där stod det att man ska undvika bla gluten-produkter och laktosprodukter. Jag är glutenintolerant och har nu börjat min 3-veckors period utan laktos (eftersom dom tror att jag är laktos-överkänslig.. som om glutenintoleransen inte var illa nog..) så då borde jag, enligt den där läkaren, vara smal som en daggmask om 3 veckor? Usch, ber till dom (högre makterna?) att jag INTE är laktos överkänslig! En älsker ju mjölk


Sen har jag kommit på en sak som borde införas i Sverige. Psyk-kontroll. ALLA borde gå på psyk-kontroller varje år. Minst. För ser man någon tendens att någon verkar störd på något vis, så kan man ta itu/hand om dessa personer INNAN det blir värre. Har tänkt så mycket på det här med Engla och alla andra som har blivit mördade, misshandlade, våldtagna. Har man starka bevis, låt dom sitta på livstid och då menar jag verkligen livstid. När man hör livstid, vad tänker man på då? Jo, att man sitter inne HELA sitt liv. Man ska alltså dö i fängelset. Men så fungerar det ju inte här i Sverige. Livstid här är väl, typ 14 år? Oj! Man hinner alltså göra mycket knäppt efter det att man har blivit utsläppt. Om livstid iallafall hade varit 50 år, då hade man kunnat kalla det för halvsekelstid. Eller något liknande. Men det är fortfarande inte livstid.


Nog om mina tankar och funderingar.


I lördags hade vi inflyttningsfest/födelsedags fest för Mikael. Många fina presenter fick vi, Tack! Jag hade styrt och donat med en överraskningspresent till Mikael i över en månad. Han blev jätte glad. 1700 kr i presentkort på Lucky 7, så imorgon ska han gadda sig. Jag blev ju självklart inspirerad och har nu bestämt mig för att göra min 4e tatto. Jag är till 95 % säker på vad det ska va och vart den ska va.

Det som var lite mindre roligt på festen var att det ringde på dörren klockan 23.30.. Där stod securitas i sina små sexiga hattar. Då hade alltså någon granne ringt och klagat. Och vi tror att det är nån utav barnfamiljerna i våran trapp. Har stört mig på det i flera dagar nu. Om det är någon som borde klaga så är det väl vi. Varenda dag/kväll så är det världens liv inne hos grannarna. Antingen så är barnen väldigt otyglade eller så får dom smisk. En del av ungarna skriker så högt och hemskt att man skulle kunna tro att dom blir mördade. Man hör hur det skorrar i rösten för att dom tar i så dant. Jag hoppas självklart att dom bara är jobbiga och skrikiga. Men jag tycker att grannarna kunde haft lite överseende. Hade förstått dom om det var så att vi hade värsta dyngfesterna varenda helg, men det har vi ju inte. Det här var första riktiga festen vi har haft. Nästa gång någon ringer till Securitas så är vi tvungna att betala deras utryckning på 1500 kr.Nu ska jag dricka kaffe och krypa ner i våran underbart sköna soffa. Kanske leka lite med kattungarna också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0