"Moppe-åldern", ingen ålder alls..

Idag är det min dag idag, bara min.
Har fått jätte många sms och telefonsamtal från folk som vill hylla denna speciella dag.
Nu har jag passerat den näst sista gränsen som finns att passera.. Harrys 23. Har ju visserligen varit där förr, men nu kan jag gå in med gott samvete och veta om att jag faktiskt FÅR vara där. Sen är det bara bamullsfabriken 25. Sen finns det inget mer att passera.. Va gammal jag känner mig nu.. Minns när jag och Janna snackade om att vi snart skulle nå "moppe-åldern".. Det är ju nästintill 100 år sedan, trots att jag minns det så väl. Eller när vi var så överlyckliga att man kunde kalla sig "fjortis" precis som att det var nåt att hurra över..
"Cuz i´m a fjortis, yes i am.."

Mamma brukar alltid vara första att gratta mig (förutom Mikael såklart) men detta år var det faktiskt pappa som var först. Han ringde igårkväll och grattade mig i förskott bara för att vara säker på sin förstaplats. Mamma kom alltså 2a detta år.
Hon säger att hon har börjat bli glömsk gällande födelsedagar så jag föreslog att jag skulle skicka ett sms till henne idag och skriva "Hej mamma, idag fyller jag år, så ringa och gratta mig sen när du har tid", men det behövdes inte haha.

Idag när pappa ringde för att gratta mig för andra gången så kom vi att prata om mitt liv för 23 år sedan. Mamma hade ordentliga värkar men brydde sig inte så mycket om det utan ville gärna dra ut på det så mycket som möjligt. Pappa gick omrking på tånaglarna och ville åka upp till sjukhuset, men det ville inte mamma. Hon vill hinna en sväng till Erik och Marita och fika först.. sen kunde hon kanske tänka sig att åka in till BB och föda.. Sen väl på BB tog det bara ca en halvtimme så var jag ute.. Snacka om att knipa för en fika.
När jag blir gravid kommer jag nog vilja hyra ett rum på BB och checka in ett par veckor innan så jag är på plats när det väl börjar bli dags..

Nu har alla kattungarna ÄNTLIGEN flyttat hemifrån. Det tog jävligt lång tid innan alla blev tingade. Vi hade bestämt oss för att behålla den blåa tjejen "Luely" eftersom ingen verkade intresserad av henne, så hon blev genast en ny familjemedlem i våra ögon. Men vi sade att OM nån skulle höra av sig så skulle vi sälja henne. Självklart gjorde en familj det när hon var 14 veckor. Mamma hade också velat köpa henne men eftersom att hon bor i hus nu så kunde hon inte det. Så när familjen kom och hämtade Luely så var mamma på plats för att säga hejdå, sen gick hon in i köket och grät..
Vi saknar kattskrället som fan!
Men nu har vi iallafall bestämt oss för att ALDRIG mer avla, så för 2 veckor sen åkte vi till veterinären med Belarius. "snipp snipp", så var pungkulorna borta på honom..

Ikväll blir det att käka på Cromwell! Så underbart gott det ska bli!

Om 2-3 veckor ska jag göra en gastroskopi.. är lite nervös faktiskt. Men man blir ju iaf bedövad i svaljet innan dom hissar ner slangen i magen och så får man även lungnande, det tackar jag för! Hoppas dom hittar nåt, annars vet jag inte vad det är för fel på mig.

Nähe, nu kom posten, kanske har jag fått något grattis kort? Eller så har kanske någon gammal miljonär hört att jag fyller år idag och vill kanske skänka mig några 100-tusen i födelsedagspresent?

Kommentarer
Postat av: Clara

Jo, det finns fler åldersgrånser att passera, i Göteborg har dom jättekonstiga åldersgränser på uteställena... typ 26,29. lr 28,31.. jätte konstigt.

Bara så du vet!

2008-07-24 @ 21:20:23
Postat av: Jag själv

Antar att det är lägre gräns för damerna och högre för herrarna? Har för mig att det var så förr i Norrkp också, men dom tog bort det.

2008-08-06 @ 14:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0