om 5 miljarder år

Har blivit lite dålig på att skriva blogg.
Tycker veckorna flyger förbi. Redan snart jul. Känns som att det inte alls var så längesen man klagade över att augustivädret sög. November vädret suger också. Vart är snön?

I fredags åkte Mikael till Växjö för att träffa Nike. Jag skulle egentligen haft tjejfest i lördags men beslutade mig för att skippa det då dom flesta inte kunde komma. Allt ifrån jobb, långväga besök till ett pajat knä. Så det blev fest i fredags med grabbarna istället. Först förfest hos Adde med Martin och Kim. Festandet var till Kims ära som har kommit hem från Cypern efter 7 månadern arbete där nere. Vidare på förfest nr 2 hemma hos Gurra. Mycket trevlig folk. Fick höra att jag skulle varit ensam tjej under kvällen men som tur var, så kom även bl.a Sandra, Malin och Carro dit. Alltid roligare när det finns tillgång till tjejsnack.
För första gången så blev det INTE Palace (tack o lov) utan det blev Hugos som vi gick till. Väldigt roligt måste jag säga!

Eftersom Mikael var bortrest så fick Adde äran att vara min vårdnadshavare för kvällen så han var snäll och lät mig sova över hos honom. Som vanligt då jag inte tycker om att sova själv. När vi kom hem till Adde blev det snack om hur ofta man tvättar håret och om hans hund som nyligen har dött. Jag som vanligt, kan aldrig hålla mig för skratt när jag hör såna tragiska saker. Måste söka hjälp för det!

På morgonen när vi vakna kollade vi på film. Jag somnade om på nytt. Kim kom runt 15, han skjutsade hem mig.
Bakis hela dagen lång. Tråkigaste lördagen någonsin, men var på tok för seg för att göra nåt ändå. Så jag låg i soffan hela kvällen. Varning för liggsår!

Nu har Mikael kommit hem! Har saknat honom, trots att han bara har varit borta sen i fredags.

Nu har jag beställt tid för projekt: "operera bort knölen". Blir inte bättre om jag drar ut på det. Så den 2 dec ska jag för första gången få en skalpell i mig, sen bli sydd. Tycker att det känns lite oproffsigt att jag ska "operera" mig på vårdcentralen. Borde dom inte flyga in en specialist från typ USA?

Har fått nåt lustigt i fötterna. Ibland när jag reser mig upp så känns det som att det rinner iskallt vatten över fötterna. Jätte märkligt. Nån som vet vad det kan bero på?

Nu vill Mikael att vi ska gå och lägga oss. Klockan är över 1.

Fick höra att om världen inte skulle gå under pga klimatförändringar eller någon sorts epidemi, så kommer jorden med all säkerhet krocka med solen om ca 5 miljarder år. Vilken otur för dom som lever då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0