"räk & vinkväll" utan räkor

Trots att jag är arbetslös (lyxhustru) så går dagarna väldigt fort. I måndags sov jag och Mikael över hos mamma. Dagen efter åkte jag och mammsen till Viberga. Jag var på uruselt humör på vägen dit eftersom jag kände att jag inte hade några pengar att spendera så jag var putt hela vägen dit. På vägen dit så körde en bil över en ekorre, halvt! Så ekorren (som var hur söt som helst) låg skadad och skakade för fullt på vägen av smärtor. Hade jag varit rik så hade jag tagit den till veterinären.. Blir så ledsen av att se sånt. Låter väl helt skumt att jag skriver så med tanken på det tidigare inlägget.

Igår var Clara här. Jag lagade pastasås åt oss. TP. Jag vann. Såklart!(?)
Vi har bestämt att, eftersom vi båda numera är lyxfruar, så ska vi laga mat ihop en gång i veckan, samt ha en "räk-och-vin-kväll" (fast utan räkor) en fredag varje månad, bara vi 2. Kanske att nån får vara med. Det blir isåfall ett öråd där vi överlägger om vem som får äran att tillträda.

Nu har Top Model börjat, jag smälter av förtjusning. Ikväll är det avsnitt 3, men jag har ju självfallet redan laddat ner i förväg, så snart ska jag se på det 8e avsnittet. Sjukt pepp! Tyckte att det var en smart idé av mig eftersom Top Model krockar med Idol. Så då var tanken att jag skulle se Top på datan och i lugn och ro kunna titta på Idol. Men jag har börjat irritera mig lite på alla som INTE kan sjunga. Innan tyckte jag det var kul, men nu blir jag bara skitlack! Så nu bojkottar jag nästan Idol. Jag går in på nätet och kollar vilka som har gått vidare istället. Har iallafall 2 favoriter. Hon som sjöng "I´m yours" och "Bob Dylan-killen".

Är lite orolig för min "knöl". Upptäckte förra fredagen att jag hade en knöl högst upp på revbenet, snett under bröstet. Har inte tidigare sett den, men enligt läkaren måste den ha varit där ett bra tag. Jag behövde NOG inte oroa mig, men fick försäkerhetsskull en ny tid senare i månaden ifall den "har utvecklat sig". Nu tycker jag att knölen har flyttat på sig och blivit större!! Känns inte alls bra!

Dags för kaffe och Filip & Fredrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0