V.I.L

Något som är väldigt roligt är att se folk som gör bort sig fast försöker låtsas som att dom inte alls har gjort det.

Exempelvis det som hände idag. En kille gled förbi mig i små gröna tygskor, tyckte nog att han var rätt ball för han hade världens "i rule"-gångstil. Precis när vi fick ögonkontakt och han susade förbi mig så snubblade han på sin lilla gröna sko. Han börjar genast gå jätte svängigt och flaxigt så ingen skulle anta att han faktiskt snubblade utan det lilla hoppsa-steget INGICK i hans coola walk. Han fortsatte sin skumma gångstil hela vägen tills han försvann i korsningen.

Roligast är nog att se folk trampa snett i plana skor. Förstå, i PLANA skor! Hur lyckas man?
Krävs nog en större talang för det.


Har egentligen inte så mycket att blogga om. Mycket har dock hänt. Men orkar inte avlägga rapport.

Har idag fått höra att en arbetslös INTE får blogga på internet, eller driva en hemsida. Just för att det kan ligga intjänade och oskattade pengar i det hela. (Bara för att Blondin Bella tjänar pengar på sin blogg behöver man väl inte tro att ALLA gör det?) Herregud, jag har knappt några besökare på min blogg, så hur i hela fridens namn skulle mitt bloggande kunna göra mig rik??! AF säger jag bara. Nya regler, käppar i hjulen, tjat och gnat om vart annat.


Idag har vi varit hos veterinären med Zelda. Hon tog bort stygnen efter sin sterilisering. Hon har blivit jätte förändrad sen dom rensade henne på dom kvinnliga inre organen. Till det bättre alltså. Jätte kelig och lekfull. Roligt att se. Klarade inte av att se henne parningssugen längre, så vi kände oss tvungna. Eftersom Belarius inte kan para sig längre så var han inte ett dugg intresserad av henne när hon "dukade upp" sig framför honom. Istället fick hon stryk. Duktigt med stryk. Känns ju inte som att det var det hon var ute efter riktigt.


Förra veckan kom tapetserarna. Nya tapeter i vardagsrummet. Blev mörkgrått. Vi är super-nöjda. Sen har vi även bytt soffa IGEN. Den andra "Cannes" soffan blev lika ful och insjunken som den första vi hade, så nu reklamerade vi även den och valde istället en helt annan soffa. Det blev en "Jamaica". Också jätte fin. Innan gick vårat vardagsrum i färgerna brunt, ljusbrunt, mörkbrunt och beige. (jätte spännande färger..). Men nu är vardagsrummet grått, blått, svart och vitt.


Har även haft våran andra V.I.L-kväll. Jätte lyckad sådan. Festen hölls hos Clara. Kul att vi har fått ihop ett sådant trevlig tjej-gäng. Mera sånt! Lite bilder från tjejfesten!

                      


P.S
Imorgon eller på onsdag kommer Lisa. Och våren är på väg. Blir så glaaad! Det kan inte bli bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0