max 5!

Idag fick vi en lapp i brevlådan. Vi har tydligen fått en ny fastighetsskötare. Nu har vi Rune istället för Börje. Vart har Börje tagit vägen? Å varför heter alla fastighetsskötare typ Rune, Börje, Bengt, Conny och Stig? Det verkar inte spela någon roll vilken ålder dom har heller, alla har nästan samma "genre" på sina namn. Har aldrig hört talas om att en fastighetsskötare heter Filip, Alexander eller Jean-Pierre. Det verkar tydligen va för "hippa" namn för det yrket.


På lappen var det 4 bilder. En stor bild på Rune, självklart, så man känner igen honom. Sen var det 3 småbilder på sidan. Första bilden var på en katt, ok, mysigt, tydligen taget här utanför i våran "lummiga och botaniska" park. Andra bilden var på en mamma som står med sin cykel, brevid henne sitter hennes dotter på sin 3-hjuling. Den bilden måste ju förmedla att detta är ett barnvänligt område, där mammorna ALLTID är ute och leker med sina barn. Men den sista bilden är på en pojke i 10-års åldern som sitter inne i sitt rum och försöker lära sig att spela gitarr! Vad har den bilden med området att göra? Eller vad har den bilden med RUNE att göra? Känns jätte knäppt. Hela broschyren går ju ut på att han är våran nya fastighetsskötare och att han hjälper oss med ALLTING (förutom när vi behöver en ambulans, då hänvisas 112 istället för hans mobnr). Så jag förstår inte syftet med den bilden. Menar dom att Rune extraknäcker som gitarr-lärare?

"Hej, vi ska ta lite bilder till den nya broschyren eftersom vi har fått en ny fastighetsskötare, kan vi få komma in här och ta en bild på eran son när han spelar gitarr? För det känns så himla rätt att ha med en sån bild"

I våras 2008 ringde jag till fastighetsskötaren ang våran klädkammardörr. Den går inte att stänga om man inte typ smäller igen den, så han skulle komma förbi och titta på den. Han knackade, pillade och tryckte lite. Sen säger han att han ska hämta en grej som han kan fästa på dörren så den väger lika. (det var tydligen nån sorts obalans på dörren) Han sa att han skulle komma tillbaka om max 5! Han har fortfarande inte kommit tillbaka..
Det är över 10 månader sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0