20 dagar kvar till Thailand!

Nu har vi biljetter till Bruce Springsteen!!! Woho! I 1 timme och 40 minuter satt Mikael och uppdaterade sidan för att få tag i biljetter. Skam den som ger sig! Nu ska vi bara försöka fixa biljetter till Dylan också. Men det får bli nästa månad eftersom Bruce biljetterna var rätt dyra. Hoppas Clara och Jimpa också hänger på då.

Skulle ha hjälpt pappa och Anneli idag, men har mått jätte dåligt hela dagen. Mådde illa direkt när jag klev upp ur sängen imorse, och inte fören nu börjar jag må lite bättre. Får hjälpa dom någon annan dag i veckan istället.

Belarius har varit skit jobbig hela dagen. Gapat, gnällt och skrikit. Jätte kul när man mår dåligt och ska försöka sova lite på soffan. När han var liten och vi upptäckte hans "speciella" ljud han hade för sig, tyckte vi det var jätte charmigt, eftersom han inte jamar som en vanlig katt. Då lät det så här:
" Nämen oj, vilka söta och gulliga ljud han har för sig!" Nu låter det så här:
"Men för fan Belarius, kan du ta o HÅLLA KÄFTEN nån gång???!!!" Inte ALLS gulligt längre..

På fredag ska vi på begravning. Alltid lika jobbigt. Efter det så ska vi bila ner till Oskarshamn. Stanna hos Svärmor och S-Å och hälsa på. Sova över i Emmekalv, sen på lördag ska vi bila ner till Kalmar till svärfar och Margita.

20 dagar kvar till Thailand! Så vid den här tiden om 3 veckor så är vi redan där nere. Ska bli så himla underbart!!
I veckan ska vi växla in våra resepengar till baht. Ju mer man fixar och donar inför resan, desto mera pepp bilr man. Vi ska visserligen inte ha med oss så mycket, utan mest grejer ifrån apoteket. Alla möjliga medel och preparat för att vara beredd på det mesta. Vätskersättning och loperamid ifall vi blir magsjuka, åksjuketabletter för mig när vi åker båt, kylbalsam om vi bränner oss m.m

En é ju så pepp.

Kommentarer
Postat av: KusinTina

Haha! Nedräkningen har börjat! ;)

Jag har har ju tyvärr...31 dagar kvar!

Hur var det nu då, ni skulle väl ha era sista dagar på Ao Nang, så våra första 3 dagar där nere blir era 3 sista?

Ska bli sjukt skönt att åka iväg. Behöver lite sol o värme NU!

Kramen/Tina

2009-01-27 @ 10:17:01
Postat av: Anonym

Jag är så himla laddad!! :)

Jo, det stämmer. Vi är i Ao Nang våran andra vecka. Första veckan är vi i Koh Lanta. Så då kommer vi ju träffas dom 3 sista dagarna, när ni är bleka och vi är bruna haha :) (om vi inte har börjat fjälla bort allt..)

Kram kram

2009-01-27 @ 13:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0