Second hand

Varför blir jag alltid bajsnödig när jag jag är inne i second hand butiker? Det blir ännu värre om det finns en bokavdelning där inne också. Vet inte om det beror på lukten av alla gamla saker eller om det är själva spänningen att kanske hitta något billigt och roligt fynd? Hur som helst så stör detta mig något helt otroligt, för jag älskar verkligen second hand butiker. Mamma och jag bestämde oss för att åka till erikshjälpen efter att jag hade slutat jobbet. Jag visste redan då att jag skulle bli nödig, för det slår aldrig fel. Precis när vi klev in i affären så kände jag hur pirrig jag blev i magen av förtjusning av alla roliga saker som stod uppradade i lokalen. Men sen var jag ju tvungen att gå förbi bokavdelningen.. Det gick inte att undvika. Sen blev jag jätte stressad, för jag ville ju hinna med att titta på alla miljontals grejer överallt innan vi var tvugna att bege oss hemåt. Men av någon anledning så gick det som vanligt över efter en stund. Varför blir jag så? Fruktansvärt irriterande.
Hittade iallafall en massa bra fynd. Allt från stickade tröjor, whiskeyglas, en gobeläng väska, jeans mm. Synd bara att jeansen satt som ett jädrans mähä på mig.
Ville inte ge upp om jeansen så jag slet fram symaskinen och tänkte sy in dom lite i låren och i grenen, men det blev bara värre. För det första såg det ut som jag hade pung eftersom jag sydde in för mycket tyg i grenen, sen blev dom för tighta vid låren, sen vid vaderna såg det ut som ett par hiphopbraller och längst ner snor tighta. Förstår inte hur jag lyckades. Hur som helst sydde jag in 4 andra byxor och dom blev asbra!
Men mina 35-kr jeans hamnar dessvärre i soporna.

Imorgon vid 08.40 ska jag till kirurgen och operera bort knölen. Jag hoppas jag får duktigt med bedövning. Jag ska be läkaren föreställa sig att jag är en stor arbetshäst som ska sövas inför slakt. Där snackar vi rejäl dos!!

Kommentarer
Postat av: jessica

Är man på dåligt humör nån dag så ska man läsa din blogg!! då skrattar man så tårarna rinner :)

2009-05-30 @ 13:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0