Bandeu


Ikväll har jag haft en "skönhetskväll" (saknade Olivia lite, det var ju hennes och min grej).
Skulle ha färgat och plockat ögonbrynen men orkade inte riktigt kladda med det ikväll. Skulle även ha blekt håret men på förpackningen stod det att man var tvungen att ha RENT och TORRT hår, mitt hår var idag allt utom rent, så efter att jag hade t5vättat håret tappade jag liksom lusten. Det där spontana försvann.
Däremot har jag målat ena handen med nagellack samt noppat bikinilinjen. Det tog tid vill jag lova. Är inte riktigt klar än men jag känner att jag snart kommer få ryggskott om jag inte pausar. (Man kan inte beskylla mig för att jag inte delar med mig här på bloggen).

Nu har jag ätit mitt 4e stekta ägg idag, känner att gallproblem kommer bli ett faktum snart. Hur mycket ägg kan man äta utan att det ska anses vara osunt? GI börjar bli kämpigt.. Speciellt när man är gluten -och laktosintolerant. Finns ju inte så mycket att välja på... förutom ägg.

Dagens fundering, varför är inte jag snygg i bandeu-bikini? Varför ser det ut som att någon har hängt i mina tuttar? Alternativt kört över dom med en cykel eller bil av mindre modell (typ en liten golf) ???
Alla andra är ju jätte snygga i bandeu, så det störde mig jätte mycket när den fina blå efterskickade bandeu-bikinin satt som skit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0