11e dagen, då slog det till!

Nu ska man ju inte säga för mycket för fort, MEN jag har varit rökfri sen klockan 10.00 idag morse!! Och då rökte jag endast 3 bloss för sen mådde jag skit.
Dessa 3 dagar har jag i stort sett sovit bort. Har blivit så fruktansvärt dålig av tabletterna jag tar för att sluta röka. Så fort man röker blir man helt spyfärdig. Idag har jag t.o.m kräkts för att jag mådde så dåligt.
Igår pratade jag med mamma och vi var lite sura över att vi inte hade blivit rökfria än, men det tog ju inte så lång tid trots allt för mig. Har käkat tabletterna i 11 dagar, men ska ändå fortsätta att ta resten av "kuren" så jag inte trillar dit igen. Ska ringa mamma när hon har slutat jobbet och fråga om hon har lagt av.

Det sköna med dessa tabletter när dom väl slår till är att man faktiskt INTE är röksugen, du har INGEN abstinens. Du tänker inte ens på att du vill röka. Visst, tanken kan slå dig att "nu efter maten brukar jag ju röka..." men sen glömmer du bort att du tänkte den tanken.

När jag har varit rökfri i 1 månad ska jag belöna mig med att gå och fräscha upp mina tänder. Slipa bort alla missfärgningar, all tandsten och sen slutligen bleka dom. Det är man värd när man har lyckats med att bli av med en 12-årig last!

Men, men, men, MEN som sagt, nu ska jag inte hoppa av glädje, det har bara gått en dag.

Igår mådde jag så illa efter ett par bloss att jag kastade askkoppen i soporna av ren frustation.


Kommentarer
Postat av: Clara

Bra bra bra!! Jag ska bleka, får mina skenor om 2 veckor.. Kan rekomendera Thea tandhälsa ligger i Ottenhuset. Kostar 795:- per käke plus att du måste göra en undersökning för 390:-

2010-03-19 @ 18:54:29
URL: http://clarahartmann.blogg.se/
Postat av: Lisa

:Dhoppas det håller i sig!!

2010-03-20 @ 00:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0