Paul Wesley


Nån mer än jag som hatar att gå ut med soporna? Det är nog det tråkigaste jag vet.
Men ikväll kände jag att det nog inte fanns mycket annat att göra eftersom det börjar lukta om påsen. Men sen blir jag lite skeptisk till att gå ut när det är så mörkt. Får för mig att jag ska bli våldtagen eller mördad om jag går ner till sophuset, men så kan man ju inte tänka. Så jag börjar ta på mig skorna men då tänker jag "Tänk OM det faktiskt händer bara för att jag redan har tänkt tanken? Då får jag ju nästan skylla mig själv om jag blir mördad.." Så jag tar av mig skorna och låter soppåsen va kvar. Man vänjer sig faktiskt vid dålig lukt.

Har föresten blivit förälskad. Igen. I Paul Wesley som spelar Stefan Salvatore i The Vampire Diaries. Nu ska jag bara få Mikael att bli kär i Elena. Det känns bättre om han också är lite kär, speciellt när jag vrålar "FY FAN SÅ JÄVLA SNYGG!!" varje gång Stefan dyker upp i tv-rutan. Sist vi var kära på olika håll var under Idol, året då Agnes vann. Mikael var kär i Agnes och jag var kär i Sebastian. Men vi har växt ifrån dom förälskelserna nu.Paul Wesley


Eller är det bara jag som tycker att han är svin het??
Kommentarer
Postat av: Jessica

tja, han får väl duga åt mig ;)

2010-03-17 @ 16:40:57
Postat av: Lisa

I'd tap that ass!

2010-03-20 @ 00:21:00
Postat av: Tina

SÅÅÅÅÅ SNYGG!!!!! Men Damon går inte av för hackor han heller, han var faktiskt anledningen till att jag skulle se den där serien... Men sen var ju en bad guy, o då blev Stefan anibgen snyggare :)

2010-03-21 @ 16:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0