crimetime


jag har begått 2 "brott".

1. igårkväll "stal" jag en jacka som någon hade tappat utomhus. jag hade spanat nästa hela dagen på den innan  jag beslutade mig för att ta med mig den hem. så om någon känner med sig att ni tappade en jacka i ektorp i förrgår så kan ni höra av er, den återfås vid beskrivning. så där, nu har jag lättat mitt hjärta, känns bra.

2. sent på kvällen när det har blivit mörkt ute så rastar jag hero på gårdsplan trots att man inte får rasta sina hundar där inne. men nu är det så här att jag vågar inte gå utanför gården när det är så mörkt. det är dåligt med gatulysen och det finns faktiskt en hel del skumma människor här i ektorp. men hero har aldrig bajsat på gården och skulle han det så plockar jag alltid upp! promise!

sen måste jag erkänna att jag har börjat titta på "bonde söker fru"... trodde jag aldrig om mig själv, men nu är det så att jag känner (det var kanske att ta i) en av tjejerna som dejtar röpubiset så nu MÅSTE jag ju se det varendaste gång.
gällande ann-katrin, (jag bara måste få detta sagt) grabbarna som har sökt... va... eller... asså... vad är det för fel på dom??? okej, inte alla, men nästan. den ena verkade ju mer..(???!!).. än den andra. att hon ens kunde välja 6 stycken ikvällens program, det är för mig en gåta. men hon var väl tvungen. förra veckan såg hon ju nästan lite rädd ut när dom körde speed-dejting.Kommentarer
Postat av: Clara

Heja Bonde!! Jag tittar oxå :) Kul att se när man vet någon som är med. Bäst var ju när ann-katrin och grabbarna dansade! Haha!

2010-10-21 @ 12:45:56
URL: http://clarahartmann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0