Day 7


Söndag 6 feb 2011


Idag åkte Elin och Martin till Phuket eftersom dom ska åka hem till Swerige om ett par dagar. Jag och Mikael walde att stanna på hotellet idag eftersom wi war så brända efter PhraNang. Wi tog en snabb swäng in till ´stan´wid lunch och awled nästan på wägen pga wärmen. Wi bor ju långt ner i en backe så det är en bit upp till huwudgatan.


Köpte iskaffe på burk men upptäckte att den innehöll mjölk när jag öppnade den så det blew inget kaffe för mig. Har hittills inte druckit något kaffe här nere eftersom det inte finns någon laktosfri mjölk i detta land.


Så denna dag blew enbart slapp och lugn med lite poolbadande. På kwällen drog wi in till stan för lite mer shopping och som wanligt när man strosar runt där så hittar man alltid massor aw grejer. B.la 2 par conwerse, waraw ett par ska Lisa få eftersom hon är kattwakt hemma hos oss. Mikael wille äwen testa McDonalds ala Thai så det blew ett besök där. Han war wäl inte så jätte imponerad men det gick ju ner.


Idag war det wåran sista kwäll, för imorgon drar wi widare till Koh Lanta, så sista kwällen spenderades på Coconut bar. Där träffade wi 2 kwinnor från Swerige som också hade sin sista kwäll i Ao Nang så det blew lite party med dom. Jag och Mikael fick i oss 3 buckets och kände efter det att det war nog 1 bucket för mycket, så wi drog oss hemåt runt 01-tiden. Kwinnorna skulle INTE gå hem utan dom fortsatte att festa. Det är illa när wi inte kan hänga med i 2 kwinnor i 50-årsålderns tempo. Riktigt illa.Om man är ful kan man köpa sig en Beauti drink


Kan wara en aw dom roligaste bilderna på Mikael
Poolwaktaren
Efter en halw bucket blew wykortskriwandet lite roligare
Sen träffade wi denna partypingla


Och hennes wäninna


Mer buckets
Wi fick äwen dom att beställa in en bucket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0