Day 8


Måndag 7 feb 2011


Gick upp tidigt för att käka frukost och packa det sista. Man war aningen seg efter gårdagens brawader, men det gick ändå. Kl 10.15 kom minibussen och hämtade oss. Wi war först på plats så wi fick åka runt och hämta upp en massa andra resenärer som också skulle till Koh Lanta. Sen helt plötsligt så stannade minibussen och wi fick alla kliwa ut och wänta på en annan minibuss som skulle hämta oss. I öwer en timme satt wi och wäntade. Hela den här resan tog öwer 4 timmar trots att dom lowade att wi skulle wa framme på Koh Lanta efter 2,5 timme. Då blir man faktiskt lite irriterad.


Wäl framme wid wårat hotell möttes wi aw en trewlig kille som hälsade oss wälkomna. Hotellet werkade jätte fint... tills wi fick se wåran bungalow. Wi förstår nu warför en hel wecka kostade under 1000-lappen.. Rummet war superlitet, ingen kyl, stenhårda sängar och en toalettawdelning som war allt annat än bra. Det saknas 10 cm mellan wägg och tak så wem wet wilka djur som kommer in om nätterna. Inga ordentliga dörrar med handtag utan det är träportar med kil-lås. Bungalowen ligger typ mitt i djungeln så Mikael lewer nu i total skräck.


Mötte upp swärfar Ulf, Margita, Lasse och Marianne på Long beach. Badade och solade ca 1 timme i eftermiddagssolen. Jag och Mikael tog en drink på Jaroys kitchen på wäg hem. Ett jätte mysigt ställe som en familj äger och dom är hur gulliga som helst. Tywärr werkar dom inte ha så många gäster så jag och Mikael bestämde oss för att gå dit och ta en drink efter stranden warje dag.


På kwällen gick wi ut med Ulf, Margita, Lasse och Marianne på Thai cat. Jag åt en hel red snapper, mycket god men jag har lite swårt att äta fisk när hela fisken ligger på tallriken, tycker det är lite osmakligt. Mikael åt en fisk som hette cropper. Kwällen awslutades på Sans bar, där drack wi 2 buckets i wanlig ordning. Nu wäntar första natten i djungelbungalowen.. Tur att det finns ett stort nät öwer sängen, annars hade jag nog inte fixat det.


Underbart romantisk och fin inredning


Den fina botaniska trädgården utanför wår bungalow


Fina badrumsspegeln


Wäggarna nådde inte upp till taket så där uppe kröp det in diwerse kryp...


Dörrhandtag och lås, wad är det
?


Om det blir hål i golwet, ja då sätter man bara lite maskeringstejp öwer


Träffade Margita och swärfar på stranden


Long beach


Slappar lite i wåran för hårt spända hängmatta


I den här winkeln ser ju nästan wåran bungalow lite mysig ut


Fördrink på Nakara
Min middag, red snapper


Middag på Thai cat


Sans Bar
Godnatt


Kommentarer
Postat av: Åsa

Nakara och Thaicat kända namn.Underbar severingspersonal där som skojade mycket med barnen o oss.I bild ser jag även där Tilde o Rolle bodde på just Nakara .Trist med er Bungalow man ser på era stela leenden hur ni kände er.Upplevde samma känsla på ett boende men inte närheten av detta .Men ni kom ju undan riktigt billigt.Vi gav typ 800 kr/natt för våra place.Kram o hoppas ni kommit in i rätt tid nu .

2011-02-27 @ 21:52:34
URL: http://druttenojena@blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0