Ett illaluktande inlägg


När jag och Lisa hade warit på yoga förra weckan så awslutades passet med awslappning. Det enda jag tänkte på då wa en wiss sak. Sen säger yogainstruktören att det är wanligt att negatiwa tankar dyker upp under den här stunden och dom ska man bearbeta, inte försöka bli aw med den negatiwa tanken. Det jag alltså låg och tänkte på war att jag är så jäkla trött på att tömma kattlådan här hemma. Werkligen super-jäwla-skit-trött på att den alltid är full med kissklumpar och stora lejonbajskorwar. Att ha 3 katter här hemma innebär ju en hel del mockning i den där förbannade lådan och wad jag är mest trött på är att komma hem till en lägenhet som stinker stjärt.
Det spelar ingen roll om jag pryder hallen men doftljus eller annat som luktar starkt och gott, bajskorwarna luktar mer. Trots att doftljuset står precis på byrån i hallen.
Hur kommer det sig att äcklig lukt luktar mer än god lukt? Då kanske nån aw er tänker ´för att äcklig lukt reagerar man mer på än god lukt, därför känner man den doften mer tydligt´. Fast det stämmer inte, för jag känner en del som gillar bajslukt och dom känner också bajslukten jätte tydligt. Så då håller inte den teorin.
Jag känner nästan att det är dags att anställa nån som sitter standby wid kattlådan, redo med spaden och skopar upp korwarna så fort nån katt har warit där inne, så hinner den liksom aldrig ligga där och osa.

Jag orkar inte skopa upp mer, och ibland när jag känner att det ligger en nylagd färsking där inne så wet jag ju att det bara kommer lukta mer om jag närmar mig lådan så då låter jag den liksom bara ligga där. och wädra aw sig. Fast det håller ju inte heller i längden.

NÅGON SOM HAR EN RIKTIGT BRA LÖSNING PÅ MITT ENORMT JOBBIGA OCH ILLALUKTANDE PROBLEM? ALLA TIPS ÄR WÄLKOMNA. TACK.
- We are only here, to poop in your litterboxKommentarer
Postat av: Asja

Hahaha! .."jag känner en del som gillar bajslukt"? But why??!

2011-03-16 @ 22:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0