Gratis tamponger

Tänkte sprida den goda nyheten widare. Nu kan man få hem gratis tamponger rätt ner i brewlådan. Hur bra är inte det. Blew tipsad om detta av Lovisa, en söt tös ifrån Oskarshamn och detta måste ju spridas widare till alla blödande systrar. För tamponger, bindor, trosskydd etc är dyrt och kan man då få hem gratis tamponger så är det ju guld wärt. Det är helt kostnadsfritt, t.o.m frakten. Det enda dom will att man ska göra är att swara på lite frågor som dom skickar med i paketet och när du har skickat in ditt swar så kommer ett nytt paket nästa månad. Så du får alltså ett helt paket med tamponger för en kostnad aw ett frimärke. Eller så står dom kanske för portot, då är det ju ännu bättre.
Tycker också att studiebidragen för tjejer ska höjas då dom har en större utgift än wad killar har. En utgift som tjejer aldrig kan komma ifrån. Man ska köpa bindor, trosskydd, tamponger, nya trosor för att mensen har förstört trosorna med fula fläckar, smärtstillande tabletter för menswärk m.m.

Gå in på http://www.tamponsforfree.se genast och sprid detta widare på din blogg.


Kommentarer
Postat av: lovisa/polichinelle

visst är det bra! och ja, haha, det kommer jag ihåg att vi också tyckte. antingen gratis skydd eller högre bidrag. kommer ihåg att killarna alltid sa att de var ju tvungna att köpa rakhyvlar men det är ju världens dummaste argument. för det första så kan de välja att ha skägg om det nu är så dyrt, och om de väljer det för att det är snyggare så är det ju av samma anledning många kvinnor köpare rakhyvlar också.

2011-03-29 @ 12:00:52
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0