Löfte 2 av 3


Hann ju bli rökfri innan 2012 så nu återstår bara 2 löften kvar. Det ena var ju att inte torka av mat och annat klet på byxorna och det går väl sådär...

Men det här med att gå ner i vikt va inte riktigt min cup of tea. För det första så har jag blivit förstoppad sen jag slutade röka, det är typ det enda jag pratar om just nu. Mikael börjar tröttna. Det säger sig självt att man kommer gå upp i vikt om man aldrig får gå på dass!!
Gällande bantningen så har jag ätit både glass (en halvliter faktiskt), en påse Daim rocks och mörk choklad sen nyår. Det går alltså inte alls enligt planerna.

För att kompensera detta onyttiga intag av socker och kalorier har jag börjat avancera min gångstil när jag är ute med Hero. Man bränner ju inga kalorier om man promenerar stel som en pinne! Så jag har börjat vicka jätte mycket på höfterna. Sådär som många överspända tjejer i jazzbyxor gjorde när man va yngre. Såna man kallade "flängröv" i smyg.
Det går ganska bra faktiskt, tills idag. Vänster höftkula började strejka sista biten och det kändes som nån sparkade mig i vänster skinka varje gång jag tog ett steg. Helt plötsligt kände jag mig inte alls lika hurtig och sportslig.
Så jag stapplade hem, satte mig i soffan och åt upp den sista glassen.

Hero på fotbollsplan, strax innan höftkulan gav upp.


Kommentarer
Postat av: Maria

LCHF! Du kommer att gå ner i vikt och skita galant! Annars är du vacker som du är :)

2012-01-04 @ 21:04:57
URL: http://mariacn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0